Οντουμπάγιο: «Ο Άρης μπορεί να φτάσει ψηλά»

Ο Μόουζες Οντουμπάγιο εξήγησε γιατί θεωρεί ότι ο Άρης έχει πλεονέκτημα απέναντι στον Λεβαδειακό, στην αυριανή (21/8, 20:30) μεταξύ τους αναμέτρηση στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ όπως είπε έχει υψηλές προσδοκίες για την ομάδα του.

Η Super League παίζει στη Stoiximan με αμέτρητες επιλογές, 0% γκανιότα*, bet builder και ενισχυμένες αποδόσεις! *Όροι & προϋποθέσεις

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

«Κάθε αρχή είναι παρόμοια, παίζουμε μπροστά στους οπαδούς μας και αυτό θα μας δώσει δύναμη, θα μας δώσει και πλεονέκτημα και ελπίζω να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης για να ξεκινήσουμε καλά τη σεζόν».

Για τις προσδοκίες του γι’ αυτή τη σεζόν:

«Έχω υψηλές προσδοκίες, έχω δει το επίπεδο των φιλάθλων μας και της ίδιας της ομάδας, θεωρώ ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά και να κάνουμε κάτι καλό».

Για το ότι ο Άρης έδειξε από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ότι βρίσκει το γκολ:

«Θα πρέπει να κρατήσουμε το momentum, το γεγονός ότι παίξαμε κάποια ευρωπαϊκά παιχνίδια μας δίνει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με άλλες ελληνικές ομάδες, οι οποίες δεν είχαν επίσημα παιχνίδια και αυτό θα μας ωφελήσει».

Για τον προσεχή αντίπαλο του Άρη στην πρεμιέρα, τον Λεβαδειακό και αν γνωρίζει κάτι:

«Είναι σαν να μου ζητάτε να μιλήσω ελληνικά, αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζω κάτι, έχουμε δει  κάποια βίντεο αλλά ελπίζω εμείς να κάνουμε το παιχνίδι μας».

To Top