Γιουνάιτεντ: Κλείνει οριστικά την υπόθεση Ντε Γιονγκ

Από το Ηνωμένο Βασίλειο ξεκαθάρισαν, λίγες ώρες μετά την έναρξη της συμφωνίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κασεμίρο, ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ήδη ξεχάσει οριστικά τον Φρένκι ντε Γιονγκ.

Η Super League παίζει στη Stoiximan με αμέτρητες επιλογές, 0% γκανιότα*, bet builder και ενισχυμένες αποδόσεις! *Όροι & προϋποθέσεις

Ο Ολλανδός μέσος, Φρένκι Ντε Γιονγκ, ήταν η μεταγραφή που ήθελε διακαώς ο Έρικ Τεν Χαγκ αλλά η άρνηση του παίκτη της Μπαρτελόνα να αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη -παρότι οι δύο σύλλογοι είχαν συμφωνήσει τους όρους της μεταγραφής – ανάγκασε τον αγγλικό σύλλογο να αναζητήσει άλλες εναλλακτικές στην αγορά.

Σύμφωνα με το «The Athletic», η Γιουνάιτεντ έχει ήδη αποκλείσει οριστικά την περίπτωση «Ντε Γιονγκ». Ήταν ο νούμερο ένα στόχος του καλοκαιριού, αλλά ο ίδιος δεν ήταν διατεθειμένος να πει το «ναι».

Ο Ολλανδός μέσος δεν έχει μετακινηθεί ούτε χιλιοστό τις τελευταίες εβδομάδες. Και, φυσικά, στο Μάντσεστερ έχουν βαρεθεί να περιμένουν το «θαύμα».

Σύμφωνα με την «The Sun», ωστόσο, ο Ντε Γιονγκ έχει ακόμα μνηστήρες στην Αγγλία. Η Τσέλσι δεν έχει ρίξει ακόμη λευκή πετσέτα. Ο Τόμας Τούχελ είναι μεγάλος θαυμαστής του ποδοσφαιριστή της Μπάρτσα. Μένει να δούμε, εάν από το Stamford Bridge θα ξεκινήσουν μια… επίθεση της τελευταίας στιγμής που θα μπορούσε να διευκολύνει παράλληλα την άφιξη του Μπερνάρνο Σίλβα στο «Καμπ Νου».

To Top