Φουντώνουν οι φήμες για Άντονι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Άντονι φέρεται να αρνήθηκε πρόταση ανανέωσης του Άγιαξ και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο υποστηρίζει πως αποτελεί την επόμενη προτεραιότητα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την απόκτηση του Κασεμίρο.

Η Super League παίζει στη Stoiximan με αμέτρητες επιλογές, 0% γκανιότα*, bet builder και ενισχυμένες αποδόσεις! *Όροι & προϋποθέσεις

Τα τυπικά έχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Κασεμίρο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία παρουσιάζεται έτοιμη για το επόμενο μεταγραφικό «χτύπημά» της.

Όπως γράφει σήμερα ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «κόκκινοι διάβολοι» περιμένουν σήμερα τον Βραζιλιάνο χαφ στην Αγγλία για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και όλα δείχνουν ότι θα δώσει το «παρών» στο Ολντ Τράφορντ, όπου θα παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της νέας του ομάδας με την Λίβερπουλ.

Παράλληλα, η αγγλική ομάδα κινείται για την περαιτέρω ενίσχυσή της, με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ Άντονι του Άγιαξ να είναι ψηλά στη λίστα της. Μάλιστα, ρεπορτάζ από την Ολλανδία αναφέρουν πως ο παίκτης έχει απορρίψει ήδη πρόταση του «Αίαντα» για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του, κάτι που «προδίδει» πως ίσως να έχουν υπάρξει επαφές με τον σύλλογο του Μάντσεστερ.

«Ο Κασεμίρο και οι μάνατζέρ του είναι έτοιμοι να πετάξουν για το Μάντσεστερ. Έχει κλείσει το ραντεβού για τις ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να βρίσκεται στα επίσημα του Ολντ Τράφορντ για το Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ», αναφέρει αρχικά ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ως προτεραιότητα τον Άντονι, ο οποίος δείχνει διατεθειμένος να μετακομίσει στην Αγγλία, και παράλληλα κρατάει ως εναλλακτική λύση τον Γκάκπο», προσθέτει.

To Top