Άρχισαν τα όργανα στην ΑΕΚ, Μιλόγεβιτς σε Μελισσανίδη: «Αν χάσω, θα φύγω μόνος μου»

Η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League πλησιάζει και στην ΑΕΚ έχουν αρχίσει οι μουρμούρες για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα υπήρξε ομιλία του Σέρβου προπονητή στους ποδοσφαιριστές του μέσα στα αποδυτήρια των Σπάτων, όπως και ομιλίες των Σιμόες και Μπακάκη.

Μάλιστα το βράδυ της Δευτέρας, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε επικοινωνία με τον Μιλόγεβιτς για να του εκφράσει τους προβληματισμούς του, άκουσε την άποψη του Σέρβου κόουτς και τον προέτρεψε να πάρει τις αποφάσεις που κρίνει κατάλληλες για να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Ο Μελισσανίδης φέρεται να του είπε πως “σε στηρίζω”.

Την ίδια στιγμή από το Βελιγράδι οι πληροφορίες που έρχονται είναι οι εξής: Στην επικοινωνία που είχαν οι δύο άνδρες, ο Μιλόγεβιτς επισήμανε στον Μελισσανίδη πως αν δεν πετύχει τους στόχους που έχουν θέσει, τότε δεν πρόκειται να «κάτσει» στο συμβόλαιο του. Αντίθετα, ο Μιλόγεβιτς δήλωσε διατεθειμένος να φύγει μόνος του, αν η δουλειά του δεν αποδώσει καρπούς.

Αυτό σημαίνει πως το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο είναι πάρα πολύ κρίσιμο για την ΑΕΚ αλλά και το μέλλον του Μιλόγεβιτς.

To Top