Άρωμα Ηollywood στο Σίλβερστοουν: Σε ρόλο οδηγού ο Μπραντ Πιτ για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας!

Με άρωμα Ηollywood το ιστορικό Grand Prix του Σίλβερστοουν!

Συγκεκριμένα, ο 10ος αγώνας της φετινής σεζόν στη Formula 1 διεξάγεται παρουσία του Μπραντ Πιτ. Βέβαια, ο οσκαρικός ηθοποιός απλά δεν έχει ρόλο θεατή, αλλά… πρωταγωνιστή!

Για την ακρίβεια, βρέθηκε στην πίστα ένεκα των γυρισμάτων της νέας του ταινίας, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. Εν αντιθέσει με την πλοκή της, η οποία θα αφορά έναν πρώην οδηγό της Formula 1 που επιστρέφει στο άθλημα, ρόλο που θα υποδυθεί ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος θα έχει ως «συμπαίκτη» τον Ντάμσον Ίντρις.

Μάλιστα, ο δημοφιλής ηθοποιός συνεργάζεται με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Λιούις Χάμιλτον, ενώ στην ταινία συμμετέχει και η ίδια η F1. Εξού και επιτρέπεται η πρόσβαση για το καστ και το συνεργείο σε όλους τους χώρους της πίστας.

Φυσικά, ο Μπραντ Πιτ «έτρεξε» και στην πίστα, με τις πληροφορίες να τον θέλουν να ξεπερνά τα 240 χιλιόμετρα την ώρα! Την ίδια στιγμή, φαίνεται πως έκλεψε τις εντυπώσεις και των επαγγελματιών οδηγών, οι οποίοι τον καλωσόρισαν στην επίσημη συνάντηση πριν από τον αγώνα στο Σίλβερστοουν, με τον Χάμιλτον μάλιστα να τη χαρακτηρίζει ως «ίσως την καλύτερη ενημέρωση οδηγών που είχαμε ποτέ».

To Top