Ο Μαυροπάνος στο στόχαστρο της Γιουβέντους, στα 10.000.000 ευρώ το κόστος αγοράς του

Ο Ντίνος Μαυροπάνος έχει μία αξιοσημείωτη παρουσία στα γήπεδα της Bundesliga τα τελευταία χρόνια αγωνιζόμενος για την Στουτγκάρδη και το γεγονός αυτό όχι μόνο έχει ανεβάσει ψηλά τις μετοχές του στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, αλλά τον έχει φέρει πολύ ψηλά στη λίστα μίας εκ των διασημοτέρων ομάδων της Γηραιάς Ηπείρου.

Ο λόγος για την Γιουβέντους, με την ιταλική ιστοσελίδα “Calciomercato” να τονίζει με σημερινό της δημοσίευμα πως οι Λεονάρντο Μπονούτσι και Άλεξ Σάντρο ενδέχεται να αποχωρήσουν όπως και ο Μπρέμερ (περιζήτητος από ομάδες της Premier League) και αυτό έχει κάνει τον νέο διευθυντή ποδοσφαίρου των Τορινέζων, Κριστιάνο Τζούντολι να σκέφτεται σοβαρά τη λύση του διεθνούς στόπερ.

“Ο Ντίνος Μαυροπάνος είναι 25 ετών και η τιμή πώλησής του δεν είναι απαγορευτική. Μάλιστα για να τον αρπάξει η Γιουβέντους από την Στουτγκάρδη, ίσως αρκεί ένα ποσό γύρω στα 10 εκατομύρια ευρώ.

Με ύψος 192 εκατοστά, είναι αρκετά γρήγορος και πολύ δυνατός. Ικανός στο ψηλό παιχνίδι και στο μαρκάρισμα, μπορεί να βγάζει τη μπάλα από την άμυνα, μία ικανότητα που μπορεί να την αναπτύξει ακόμη περισσότερο με τον Μάσιμο Αλέγκρι.

Μπορεί να θυμίζει τον Μανωλά, αν και τα είδωλά του είναι οι Δέλλας και Μαλντίνι. Έχοντας μετακομίσει στην Άρσεναλ σε νεαρή ηλικία, πάλεψε να εδραιωθεί στην Αγγλία πριν μετακινηθεί στην Στουτγκάρδη και παίξει σε υψηλό επίπεδο”, αναφέρει το εν λόγω μέσο για το ενδιαφέρον της Γιουβέντους και την πιθανή πρόταση στον Μαυροπάνο.

To Top