Άσσο με κάλυψη η Ρεν

Η Παρασκευή αποτελεί παραδοσιακά το στοιχηματικό μας «ορεκτικό» για το «κύριος πιάτο» του Σαββατοκύριακου. Έτσι, είναι σημαντικό, για να τα πάμε καλά το επόμενο διήμερο, ένα καλό «ζέσταμα». Σήμερα λοιπόν το… βάρος πέφτει στη Β’ Γαλλίας και Β’ Ολλανδίας, όπου διεξάγονται οι περισσότερες αναμετρήσεις, ενώ έχουμε και πρεμιέρα στην Ιρλανδία.

Απο την άλλη η προσοχή των φιλάθλων πέφτει τόσο στη Α’ Γερμανίας, Α’ Γαλλίας, Α’ Ιταλίας, Α’ Ισπανίας και Α’ Ολλανδίας που συνεχίζονται με μία αναμέτρηση η κάθε μία. Στο Μπάσκετ, χθες ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε απο την Μπαρτσελίνα στο ΣΕΦ. Σήμερα ο Παναθηναϊκός έχει επίσης δύσκολο έργο, μια και φιλοξενείται στην Ισπανία απο την Ουνικάχα Μάλαγα.

Αρχίζουμε με τα σημερινά μας προγνωστικά και στην κατηγορία «Μονά» βρίσκουμε το σημείο της ημέρας που είναι ο «Άσσος» Draw No Bet της Ρεν κόντρα στην Σεντ Ετιέν. Η παράδοση είναι με τους γηπεδούχους, μια και η τελευταία νίκη της Σεντ Ετιέν στην έδρα της Ρεν χρονολογείται το Δεκέμβριο του 2005 (0-1). Οι δύο ομάδες είναι φιναλίστ του Λιγκ Καπ, ο τελικός του οποίου θα διεξαχθεί στις 20 Απριλίου και σήμερα μπορούμε να πούμε πως έχουν την… πρόβα τζενεράλε. Η Ρεν βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα και σε περίπτωση που ηττηθεί σήμερα θα χάσει σημαντικό έδαφος στη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού «εισιτηρίου» μέσω του Πρωταθλήματος. Έτσι θα τα δώσει όλα, κόντρα σε μία φορμαρισμένη ομάδα που το 2013 παραμένει αήττητη. Εμείς θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους σε απόδοση 2.08 με κάλυψη στο Draw No Bet, αφού σε περίπτωση ισοπαλίας θα πάρουμε το ποντάρισμά μας πίσω. Συνεχίζουμε με Γαλλία και περνάμε στη Β’ Κατηγορία όπου έχουμε ξεχωρίσει τον «Άσσο» της Νιμ με αντίπαλο την Τουρ σε απόδοση 1.88. Οι φιλοξενούμενοι ειναι μια κλασσική ομάδα έδρας, που όταν κάνει να… ξεμυτίσει απο το γήπεδό της γνωρίζει εύκολες ήττες. Παρ’ όλα αυτά την προηγούμενη αγωνίστική δεν πήρε το τρίποντο στο «σπίτι» της και ο προβληματισμός μεγαλώνει στις τάξεις των φιλάθλων της, αφού ακομα δεν μπορούν να αισθάνονται πως έχουν ξεφύγει πλήρως απο τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη οι γηπεδούχοι έχουν δεχτεί μόλις δύο γκολ στα τελευταία 6 εντός έδρας ματς και αποδεικνύουν πως στο «Stade des Costières» έχουν τον πρώτο λογο, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Τέλος για τη Β’ Ολλανδίας κρατάμε το over 3.5 γκολ στον αγώνα Έμεν – Γκόου Εχέντ Ίνγκλις σε απόδοση 2.30. Αν κάποιος ρίξει μία ματιά στα προηγούμενα παιχνίδια των δύο ομάδων αρχίζοντας απο την Έμεν θα δει πως στα 5 τελευταία παιχνίδια της και τα 5 έχουν έρθει G/G και Over 2,5, ενώ το ίδιο συμβαίνει και για τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Γκόου Αχεντ Ίνγκλις. Γενικά πρόκειται για δύο ομάδες που βάζουν και δέχονται εύκολα γκολ και για ένα πρωτάθλημα, που η άμυνα δεν είναι και η πρώτη… προτεραιότητα. Έτσι θα πάμε με τα πολλά γκολ, ελπίζοντας αμφότερες να μας επιβεβαιώσουν.

Πάμε στις «Μπόμπες» και αρχίζουμε με το Χ2 της Αρλ κόντρα στην Κλερμόντ σε απόδοση 2.12. Ούτε και στην έδρα της Λαβάλ κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες η Κλερμόν, που έμεινε για έβδομο διαδοχικό παιχνίδι στη Ligue 2 χωρίς τρίποντο. Γενικά η περίοδο ντεφορμαρίσματος των γηπεδούχων πιστεύουμε πως θα συνεχιστεί και σήμερα κόντρα στην Κλερμόν που προέρχεται απο ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα και έχει το ψυχολογικό αβαντάζ στο σημερινό ματς, απο το οποίο θέλει πάση θυσία ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε ό,τι κι αν κάνει στο δικό της παιχνίδι η 17η Λαβάλ, να παραμείνει τουλάχιστον μόλις στο -1. Στην Κόνφερανς πάμε με το 1 Draw No Bet της Ντάρτφορντ με αντίπαλο τη Ρέξαμ σε απόδοση 2.70.

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει 5 αγώνες σε σύστημα 3-5 (11 στήλες x 6€) και συνολικό ποντάρισμα 66€. Αναλυτικά τα σημεία:

Γαλατασαράι – Γκεντσλερμπιρλιγκι Χ2 (2.60)

Ανζέ – Ντιζόν Χ2 (2.12)

Εξέλσιορ – Άλμερε Σίτι 2 DNB (2.80)

Ντε Γκράαφστσαπ – Φόλενταμ 2 DNB (2.50)

Άουγκσμπουργκ – Νυρεμβέργη 1 (2.20)

Στην Euroleague ο Παναθηναϊκός δε θέλει σήμερα να έχει την τύχη του Ολυμπιακού, που ηττήθηκε απο την Μπαρτσελόνα και κόντρα στη Μάλαγα θα παλέψει για τη νίκη κόντρα σε μια ομάδα που δεν είναι καθόλου αδιάφορη. Έτσι αναμένουμε μεγάλο ματς στη Μάλαγα, με τους γηπεδούχους να παίζουν ουσιαστικά το τελευταίο τους χαρτί για την πρόκριση. Η εντός έδρας ήττα από τη Ζάλγκιρις την προηγούμενη την έφερε πάντως αρκετά πίσω, μάλλον ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Ρέπεσα στον πάγκο της. Ήδη έκαναν την εμφάνιση τους τα πρώτα ονόματα για πιθανούς αντικαταστάτες. Στο πρωτάθλημα πάντως, πήρε τη νίκη ψυχολογίας επί της Μπιλμπάο.

Σε πλεονεκτική θέση ο Παναθηναϊκός για την πρόκριση, μετά τη μεγάλη νίκη του επί της Εφές την προηγούμενη αγωνιστική. Τα δεδομένα είναι απλά για την αποψινή αναμέτρηση, με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει τη νίκη, ή στη χειρότερη περίπτωση ήττα μέχρι 5 πόντους (διαφορά πρώτου αγώνα), που θα του δώσει την πρόκριση στα νοκ άουτ ουσιαστικά, τουλάχιστον ως τέταρτος στον όμιλο. Παρελθόν από την ομάδα ο Καπόνο, που δεν είχε μείνει ικανοποιημένος από το χρόνο συμμετοχής του. Για το παιχνίδι δεν υπολογίζεται μόνο ο Σκορδίλης.

Εκτίμηση: Όσο σημαντικό παιχνίδι είναι για τη Μάλαγα, άλλο τόσο είναι και για τον Παναθηναϊκό. Οι ‘’Πράσινοι’’ έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν από σήμερα την πρόκριση και δεν θα την αφήσουν να πάει χαμένη. Όσο και αν μιλάμε για Ισπανική έδρα, ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα στο σύνολο του και καλείται να το αποδείξει. Παναθηναϊκός -1.5 (1.91). Στο άλλο παιχνίδι τα πράγματα είναι πιο εύκολα, αφού η Κάχα φιλοξενείται στην Τουρκία απο την Μπεσίκτας. Δυνατό φαβορί για την αποψινή αναμέτρηση η ισπανική ομάδα, μια και η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη. Το χάντικαπ των 10 πόντων είναι… ξεχασμένο και θεωρούμε ότι η Κάχα θα το καλύψει εύκολα. Κάχα Λαμποράλ -9.5 (1.80).

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis, παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore μας και δείτε τον σημερινό αγώνα του ΠΑΟ Live.

 

To Top