Χωρίς κατηγορία

Προφορική συμφωνία με Παπαδόπουλο! “Ανεβαίνω Θεσσαλονίκη, όλα θα πάνε καλά” τόνισε στο PRESSARIS

Μετά το φιάσκο στην υπόθεση Χατζηνικολάου ο Αρης στράφηκε στην λύση του Σούλη Παπαδόπουλου. Αυτή  την στιγμή υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Έλληαν τεχνικό, ο οποίος μίλησε στο PRESSARΙS πριν από λίγο.

Οι κίτρινοι επικοινώνησαν από το πρωί της Παρασκευής με τον Παπαδόπουλο, ενώ πριν από λίγο κατέθεσαν συγκεκριμένη πρόταση, η οποία οδήγησε σε κατ’ αρχήν συμφωνία.

Μέχρι το βράδυ, ο Παπαδόπουλος αναμένεται στην Θεσσαλονίκη για να συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας, ώστε να κλείσει και τυπικά το θέμα:

Μιλώντας στο PRESSARIS πριν από λίγο επιβεβαίωσε τις συνομιλίες τονίζοντας ότι: “Αυτήν τη στιγμή δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα. Είναι αλήθεια ότι ανεβαίνω Θεσσαλονίκη για να μιλήσω με τον Αρη. Πρέπει να μιλήσω με τους ανθρώπους του Αρη και μετά θα έχουμε να πούμε περισσότερα. Είμαι αισιόδοξος, όλα θα πάνε καλά και την Κυριακή και στη συνέχεια”.

Εφόσον επικυρωθεί η συμφωνία με τον Παπαδόπουλο, τότε ο 46χρονος προπονητής θα γνωρίσει το Σάββατο την νέα του ομάδα και θα καθίσει την Κυριακή στον πάγκο του Άρη.

To Top