Άφαντοι οι παράγοντες! Ούτε δυο κουβέντες… Χωρίς επίσημη ενημέρωση οι ποδοσφαιριστές του Άρη…

Αν κάτι λειτουργεί με τον ίδιο σταθερό ρυθμό το τελευταίο διάστημα στον Άρη είναι το αγωνιστικό κομμάτι στο οποίο ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ συνεχίζουν παρά τα όσα προβλήματα και το θολό τοπίο την προετοιμασία τους για τη νέα χρονιά.

Την αγωνία των ποδοσφαιριστών που βαδίζουν σε ένα μονοπάτι με… άγνωστο προορισμό δεν συμμερίζεται από την πλευρά της η διοίκηση της ΠΑΕ που μέχρι και χθες δεν προσπάθησε να ενημερώσει για το τι μέλει γενέσθαι από εδώ και πέρα τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ του συλλόγου. Κάποιος από τους παράγοντες να πάει να πει δυο κουβέντες…

Στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση στο “Δασυγένειο” παρά την ελπίδα όλων δεν βρέθηκε -τελικώς- κανένα μέλος της τωρινής διοίκησης για να εξηγήσει τα νέα δεδομένα που βγήκαν στην επιφάνεια μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Το κλίμα, ωστόσο, παραμένει καλό με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να δίνει την δική του καθημερινή μάχη, ώστε να “κρατήσει” τα αποδυτήρια ανεπηρέαστα από τους εξωαγωνιστικούς παράγοντες.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι ο 57χρονος τεχνικός άφησε στην άκρη τα διοικητικά θέματα, δεν προχώρησε σε καμία αναφορά γύρω από αυτά και προσηλώθηκε αποκλειστικά στο κομμάτι της προπόνησης.

To Top