“Ομηρία” του Άρη με φόντο την… επιταγή και κίνδυνος να βρεθεί στο απόλυτο κενό (ούτε Β΄, ούτε Γ΄εθνική)!

Και όμως ο Άρης κινδυνεύει να βρεθεί στο απόλυτο κενό, τη στιγμή που η (ακόμη) παρούσα διοίκηση της ΠΑΕ κρατάει “όμηρο” τον σύλλογο!

Το τοπίο είναι ξεκάθαρο:

1. Οι άνθρωποι της ΚΜΑ και του ΑΣ διαπίστωσαν ότι η διοίκηση της ΠΑΕ (Στεφανίδης, Ελευθεριάδης) μπορούν με ένα απλό έγγραφο να ανακαλέσουν τη συμμετοχή της ομάδας στο κύπελλο. Χωρίς καμία επίπτωση για τους ίδιους. Αυτό τόνιζαν και χθες οι άνθρωποι του συλλόγου.

2. Η δήλωση στο κύπελλο, παρά την αντίθετη άποψη των νομικών, “αιχμαλώτισε” τον Άρη, ειδικά από τη στιγμή που δεν είχε δηλώσει συμμετοχή στη Β΄εθνική, ενώ πρόσφατα αποφασίστηκε η διέξοδος της εκκαθάρισης και της Γ΄εθνικής.

3. Ο Άρης κινδυνεύει εάν δεν προλάβει τις ημερομηνίες: να βρεθεί στο απόλυτο κενό, δηλαδή ούτε στη Β’, ούτε στη Γ΄ εθνική!

4. Η “ομηρία” του συλλόγου συνεχίζεται με φόντο την… επιταγή του Διούδη. Ο Στεφανίδης είναι προφανές ότι θέλει να είναι αυτός στην διοίκηση της ΠΑΕ, όταν θα είναι εισπρακτέα η επιταγή των 250.000 ευρώ από την Μπριζ (οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι στις 28 Αυγούστου), για να μην “χαθούν” μεταξύ άλλων τα χρήματα (60-70.000 ευρώ) όσων διευκόλυναν ταμειακά τα χρήματα!

Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα…

To Top