Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς Φέγενορντ και Σλάβια Πράγας

Φέγενορντ και Σλάβια Πράγας άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς στην πρωτεύουσα της Τσεχίας σε μία εβδομάδα (14/4), μετά το «αγγλικό» 3-3 στο «Ντε Κάιπ», στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του Conference League.

Οι Ολλανδοί, που είχαν μαζί τους το θερμό κοινό του «Ντε Κάιπ», προηγήθηκαν στο σκορ, οι Τσέχοι ανέτρεψαν την κατάσταση και προσπέρασαν με 2-1, για να ακολουθήσει νέα ανατροπή από την ομάδα του Άρνε Σλοτ, η οποία όμως δεν κράτησε τη νίκη καθώς ισοφαρίστηκε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 10΄ με υπέροχο σουτ του Λουίς Σινίστερα έξω από την περιοχή, για να απαντήσει η Σλάβια στο 41΄ με διπλή προσπάθεια του Πέτερ Ολάινκα και να φτάσει στο 1-2 με γκολ του Γίρα Σορ στο 68΄.

Η ισοφάριση της ολλανδικής ομάδας σε 2-2 (74΄) με τον Μάρκος Σένεσι είχε αρκετή τύχη, καθώς η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του από κόντρες κι εκείνος την έστειλε στην αριστερή γωνία του τέρματος.

Στο 86΄ ο Ορκούν Κοκτσού σήκωσε το Ρότερνταμ στο πόδι με ένα εξαιρετικό φάουλ, αλλά στο 90΄+5 ο Ιμπραΐμ Τραορέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ με… τακουνάκι, ύστερα από φάση διαρκείας.

To Top