Στο 1-1 έμειναν Λειψία – Αταλάντα

“Ανοιχτούς λογαριασμούς” ενόψει της ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης (14/04) άφησαν Λειψία και Αταλάντα μετά το αποψινό 1-1, στον πρώτο χρονικά προημιτελικό του Europa League.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους, χωρίς, όμως, να υπάρξει νικητής. Παρότι χάθηκαν πάρα πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, με δύο δοκάρια, ένα για κάθε ομάδα, χαμένο πέναλτι από τους γηπεδούχους και εξαιρετικές επεμβάσεις των δύο γκολκίπερ, το τελικό σκορ αφήνει “ανοιχτά μέτωπα” ενόψει της ρεβάνς στο Μπέργκαμο.

Η Αταλάντα, που προερχόταν από τέσσερις σερί νίκες, προηγήθηκε με τον Μουριέλ στο 17΄, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην 5η, καθώς δέχτηκε την ισοφάριση στην επανάληψη από το αυτογκόλ του Τζαπακόστα κι ενώ δευτερόλεπτα πριν ο γκολκίπερ των “μπεργκαμάσκι”, Μούσο, είχε κάνει φανταστική διπλή απόκρουση, αρχικά στο πέναλτι του Αντρέ Σίλβα και στη συνέχεια στην κεφαλιά που επιχείρησε ο Ορμπαν από πολύ κοντά.

Ο Πάσαλιτς στο 45΄ είχε δοκάρι για τους φιλοξενούμενους, ενώ την ίδια τύχη είχε η κεφαλιά του Σομποσλάι στο 82ο λεπτό για λογαριασμό των “ταύρω픨.

To Top