Άφησε τον… βουτηχτή Μάντζιο, “τσέκαρε” Γιαννιώτα

Ο ένας προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο, ο άλλος να “εκβιάσει” κάποιο πέναλτι ως καλός… βουτηχτής! Στο εξωτερικό και στις ομάδες της Ευρώπης, αυτά τα… ελληνικά φαινόμενα δεν έχουν πέραση, όπως φάνηκε στην περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζιου και του ενδιαφέροντος από τη γαλλική Νις…

Σε πολωνικό σάιτ, το οποιο ανέφερε το θέμα με τις πρόσφατες δηλώσεις του Σάκη Πρίττα για τον Μίχαλ Πρόμπιερζ, υπογραμμίζεται το γεγονός ότι ο νεαρός Γιαννιώτας προκάλεσε την εντύπωση του σκάουτερ που βρέθηκε στο “Γεντί Κουλέ”. 

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για τη νίκη του Άρη μέσα στη Κρήτη επί του ΟΦΗ, αλλά και το γεγονός πως ο άνθρωπος της Νις που ήταν εκεί για να δει τον Βαγγέλη Μάντζιο, τελικώς έφυγε με θετικές εντυπώσεις για τον Γιάννη Γιαννιώτα!

Το σάιτ “eurosport.pl” αφού κάνει αναφορά για τις δηλώσεις Πρίττα για τον Πρόμπιερζ, αναφέρει πως ο Άρης με τον Πολωνό στον πάγκο του έφτασε στην πρώτη φετινή νίκη με γκολ του Γιάννη Γιαννιώτα, τον οποίο αυτός χρησιμοποίησε ως βασικό στα δύο παιχνίδια του ως τεχνικός των κίτρινων. Αμέσως μετά γίνεται αναφορά για την παρουσία ανθρώπου της Νις, που άρεσε τον Γιάννη Γιαννιώτα!

Ως γνωστό, στο “Γεντί Κουλέ” βρέθηκε την περασμένη Κυριακή ο τεχνικός διευθυντής της γαλλικής ομάδας, Ζουλιάν Φουρνιέ, για να “τσεκάρει” τις ικανότητες του Βαγγέλη Μάντζιου, αφού αναζητείται επιθετικός για τον Ιανουάριο. Τελικώς, ο Φουρνιέ δεν έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε από τον… βουτηχτή Μάντζιο, αντιθέτως σημείωσε τον Γιαννιώτα στο μπλοκάκι του!

To Top