Ανισονομία μετακινήσεων και… Α-στει-νομία!

Καθημερινά υπάρχουν αφορμές για να διαπιστώνουμε ότι στην  Ελλάδα δεν υπάρχει ισονομία. Η αξία αυτή είναι… αμετακίνητη και σταθερή, σε βάρος συγκεκριμένων ομάδων και με μόνιμο ευνοημένο, τον… Ολυμπιακό! Ανισονομία και ενεργό ρόλο της… Α-στει-νομίας!

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τα εξής. Ενώ η αστυνομία αρνήθηκε να δοθούν εισιτήρια στον Ολυμπιακό για το παιχνίδι στην Τρίπολη με τον Αστέρα, η ΓΓΑ έσπευσε ως βασιλικότερη των ερυθρόλευκων να βγάλει ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ουσιαστικά… υποδεικνύει να δοθούν εισιτήρια! «Από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι δεν έχει εκδοθεί απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων για τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός. Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Γιάννη Μώραλη και τον κ. Γιώργο Μποροβήλο και τους ενημέρωσε σχετικά» αναφέρει η ανακοίνωση και σημειώνεται ότι στην επιστολή του κ. Μώραλη προς τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού αναφέρεται: ‘Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι σε θέση να διασφαλίσει ότι η συμπεριφορά των φιλάθλων της σε καθορισμένη κερκίδα θα είναι η δέουσα’. Ο κ. Μώραλης επιβεβαίωσε και προφορικά τη θέση αυτή προς τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού».
Όπως καταλαβαίνετε η αστυνομία που πρέπει να πάρει την τελική απόφαση, αναμένεται να κάνει τα στραβά μάτια και να δώσει το «οκ» ώστε να πάρει ο Ολυμπιακός εισιτήρια!

Την ίδια ώρα φυσικά, έχει… απαγορευτεί στο κράτος της… ισονομίας (εδώ γελάνε) η μετακίνηση των οπαδών του Άρη στη Νέα Σμύρνη για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, ενώ κάτι ανάλογο έγινε και με τον ΟΦΗ, παρά το γεγονός ότι η συμπεριφορά των οπαδών του Άρη ήταν υποδειγματική στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

 

 

To Top