Ντίκο: «Έχω μελανιές, είμαι ευλογημένος προσπαθώ να ξεπεράσω το σοκ»

Ο Φράνσις Ντίκο αισθάνεται σαν… γάτα που έχασε μια από τις εννιά ζωές της! Το τροχαίο στο οποίο υπέπεσε την Πέμπτη ήταν σοβαρό, το αυτοκίνητο υπέστη υλικές ζημιές που… δεν φτιάχνονται και ο αμυντικός του Άρη κάνει προσευχές που την γλίτωσε μόνο με ένα μικρό κάταγμα στη μέση!

Ο Γκανέζος αμυντικός ενημέρωσε μέσα από το twitter τους φίλους του για το ατυχές συμβάν, αλλά και ότι είναι ευτυχώς καλά στην υγεία του, με την έννοια ότι γλίτωσε τα χειρότερα. “Νιώθω κάπως σαν γάτα, που τελικά χρησιμοποίησε μια από τις εννιά ζωές της…”, έγραψε αρχικά.

Τον ρώτησαν οι φίλοι του αν είναι καλά και απάντησε πως “έχω μελανιές και προσπαθώ να ξεπεράσω το σοκ”.

Σε ένα άλλο tweet αναφέρει πως “είμαι ευλογημένος! Το αυτοκίνητο δεν ήταν… τυχερό! Θα πρέπει να πάρω άλλο, χτυπήθηκε άσχημα”.

Ένας άλλος φίλος του, του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και του είπε να είναι πιο προσεχτικός στους δρόμους από εδώ και πέρα και ο Ντίκο απάντησε “ευχαριστώ πολύ, το εκτιμώ πραγματικά. Κάνω το καλύτερο δυνατό για να είμαι πιο προσεκτικός”.

Όπως είναι γνωστό, ο Ντίκο έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος, τραυματίστηκε στη μέση (κάταγμα) και θα απουσιάσει για περίπου δυο βδομάδες
 

Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ από την περιπέτεια του Ντίκο

Διαβάστε εδώ τι είπε ο γιατρός του Άρη για τον τραυματισμό του Ντίκο 

To Top