Έβαλε υποψηφιότητα για πρόεδρος στις Φιλιππίνες ο Πακιάο

Υποψήφιος για την προεδρία των Φιλιππίνων είναι ο σούπερ σταρ της πυγμαχίας Μάνι Πακιάο, ο οποίος πρόσφατα αποσύρθηκε από αυτή.

Και επίσημα υποψήφιος για πρόεδρος των Φιλιππίνων είναι από την Πέμπτη (30/9) ο Μάνι Πακιάο. Ο σούπερ σταρ, μετά από μια μεγαλειώδη καριέρα 26χρόνων αποφάσισε να αποσυρθεί από τα ρινγκ. Μετά την εξέλιξη αυτή, ο ίδιος έβαλε σαν στόχο του την πολιτική σταδιοδρομία, πέφτοντας κατευθείαν στα βαθιά με την διεκδίκηση της προεδρίας. Αξίζει να τονιστεί πως μετά από την επίσημη κατάθεση της υποψηφιότητάς του, ο ίδιος έσπευσε να μιλήσει για τις άμεσες επιδιώξεις του, σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος στις εκλογές που θα γίνουν τον Μάιο του 2022.

«Η προτεραιότητά μου θα είναι να τελειώσουμε με την πανδημία του κορονοϊού έτσι ώστε να οδηγήσουμε τη χώρα στην οικονομική ανάκαμψη» τόνισε χαρακτηριστικά ο εκατομμυριούχος πυγμάχος. Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που έχουν γίνει θέλουν τον παλαίμαχο πυγμάχο να είναι τέταρτος στις προτιμήσεις του κοινού, ωστόσοο ίδιος δεν πτοείται από το γεγονός αυτό. «Δεν έχει ακουστεί ακόμα η φωνή των φτωχών ανθρώπων» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο ίδιος. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως ο νυν πρόεδρος της χώρας Ροντρίγκο Ντουτέρτε έχει κυβερνήσει πρωτοφανή πυγμή, κάτι το οποίο έχει προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια, ενώ από την πλευρά του ο Πακιάο έχει ακραίες ομοφοβικές απόψεις τις οποίες και έχει εκφράσει.

To Top