ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ξεχνάει» τις απουσίες ο Άρης και τα δίνει όλα για την τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα (20.30 – PRESSARIS LIVE)

Παρά τις σημαντικές απουσίες των τραυματιών Φαμπιάνο, Μαντσίνι, Γκάμα, Μπερτόγλιο και Ιτούρμπε, ο Άρης δηλώνει έτοιμος για την τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, φιλοξενώντας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 20.30 τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Μετά τις νίκες κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ατρόμητο, οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν στο «σπίτι» τους για την 5η αγωνιστική της Super League.

Ο Άκης Μάντζιος έχει να αντιμετωπίσει πολλές ελλείψεις στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας, καθώς θα απουσιάσουν οι βασικοί ως τώρα Μαντσίνι, Γκάμα και Μπερτόγλιο, αλλά και ο Ιτούρμπε ο οποίος επίσης είχε αποκτήσει μεγάλο ρόλο.

«Θεωρώ πως η ομάδα έχει ένα γεμάτο ρόστερ. Έχει ποδοσφαιριστές που μπορεί να παίξουν σε πολλές θέσεις. Αξιολογούνται όλοι καθημερινά στις προπονήσεις, όλοι οφείλουν να είναι έτοιμοι και όταν θα χρειαστούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την ομάδα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Άρη, δείχνοντας πως το κιτρινόμαυρο σύνολο είναι έτοιμο να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα τραυματισμών έχουν παρουσιαστεί.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Κουέστα, Ντένις, Γκαρσία, Σάκιτς, Καμαρά, Μπράμπετς, Εντιαγέ, Σάσα, Τζέγκο, Ματίγια, Άλι, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Μπεναλουάν, Χαΐροβιτς, Λούμορ, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης, και Σαλιάρης αποτελούν την αποστολή του Άρη για το σημερινό σημαντικό ματς, με τους δύο τελευταίους να μπαίνουν πρώτη φορά φέτος στην 20άδα της ομάδας για επίσημο παιχνίδι.

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος της ΕΠΣ Αρκαδίας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ για να διευθύνει τον αγώνα. Βοηθοί του θα είναι ο Γιώργος Χριστάκολγου από την ΕΠΣ Χαλκιδικής και ο Χρήστος Μπαλτάς από την Αχαΐα. Τέταρτος θα είναι ο Γιώργος Βρέσκας, ενώ VAR ορίστηκε ο Πορτογάλος Βίτορ Φερέιρα και βοηθός του ο Μιχάλης Παπαδάκης από το Ηράκλειο. Παρατηρητής ο Μανώλης Ταπατζάς από τη Θράκη.

To Top