ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιορισμένες επιλογές αλλά και πιθανές εκπλήξεις για τη βασική ενδεκάδα

Περιορισμένες επιλογές έχει στα χέρια του ο Άκης Μάντζιος για τον καταρτισμό της βασικής ενδεκάδας του Άρη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Έχοντας αφήσει εκτός αποστολής τους ανέτοιμους και τραυματίες Φαμπιάνο, Μαντσίνι, Γκάμα, Μπερτόγλιο και Ιτούρμπε ο 52χρονος τεχνικός διαθέτει στη «φαρέτρα» του για τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας μόλις δύο παίκτες: τον Ματέο Γκαρσία και τον Ιζέτ Χαΐροβιτς. Η λογική λέει πως και οι δύο θα χρησιμοποιηθούν στο βασικό σχήμα, καλύπτοντας τα κενά των τραυματιών, όμως δεν αποκλείεται και κάποια… έκπληξη από τον προπονητή του Άρη.

Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Χουλιάν Κουέστα, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, αριστερά ο Κρίστιαν Γκάνεα και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Γιάκουμπ Μπράμπετς και Γιώργος Δεληζήσης, οι οποίοι αγωνίστηκαν μαζί στο β’ ημίχρονο του τελευταίου αγώνα της ομάδας στο Περιστέρι.

Αμυντικά χαφ θα διατηρηθούν οι Τζέιμς Τζέγκο και Λούκας Σάσα, ενώ πιο μπροστά σίγουροι θεωρούνται οι Ματέο Γκαρσία και Αμπουμπακάρ Καμαρά. Οι άλλες δύο θέσεις παραμένουν με ερωτηματικό. Ωστόσο φαβορί για τη μία είναι ο Μπαντού Εντιαγέ για τη θέση μπροστά από τα αμυντικά χαφ, ενώ την τελευταία διεκδικούν Χαΐροβιτς και Άλι, χωρίς να αποκλείεται και κάποια άλλη επιλογή προσώπου ή και σχηματισμού από τον Άκη Μάντζιο.

To Top