“Έβγαλα διαταγή πληρωμής για επιταγή της διοίκησης Αθανασιάδη”

Ο δικηγόρος Σπύρος Χριστοφορίδης μίλησε για τις ηθικές ενστάσεις που υπάρχουν προς το πρόσωπό του, γεγονός που προκάλεσε την εμπλοκή στις εξελίξεις, αλλά και την αντιδικία που υπήρξε με τον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για τις ενστάσεις που υπάρχουν προς το πρόσωπό του: «Στη χθεσινή συνάντηση δεν ήμουν παρών, εγώ ήμουν παρών σε μια συνάντηση που έγινε την Τετάρτη το βράδυ στα γραφεία της Λέσχης με τους υπολοίπους προτεινόμενους του σχήματος και τέσσερις από την ΚΜΑ. Ενημερώθηκα ότι πριν από εμένα είχε έρθει και ο κ. Παπαδόπουλος στη συγκεκριμένη συνάντηση και μου ζήτησαν οριστικά να απαντήσω, γιατί από πλευράς της ΚΜΑ και με τιμά αυτό ανεξάρτητα αν θλίβομαι όχι τόσο για το πρόσωπό μου αλλά για τον Άρη, που έφτασα να θεωρούμε η πέτρα του σκανδάλου.

Δεν ξέρω αν υπήρχαν ενστάσεις για τη συμμετοχή μου στο 99. Η απόφασή συμμετοχής μου στο 99 πάρθηκε σχεδόν ομόφωνα από την ΚΜΑ και σε μια ευρεία σύσκεψη που έγινε παρουσία και του Ερασιτέχνη και της Διοικούσας και της νυν διοίκησης του Αντώνη Ζαμπέτα και του Χρήστου Γρόλλιου, δεν ακούστηκε καμία ένσταση προς το πρόσωπό μου για το θέμα του 99».

Για την αντιδικία που υπήρξε με τον Άρη: «Ο Άρης είναι επαγγελματικό μου λάθος, ασχολούμαι μαζί του από το 2006 για να εξυπηρετήσω κάποιες ανάγκες της ΠΑΕ και από το 2009 στη Λέσχη και στην ΠΑΕ, είμαι ζημιωμένος 100%. Μου χρωστάει λεφτά η ΠΑΕ, έφτασε κάποια στιγμή που παραιτήθηκα το 2010 να μου χρωστάει 20.000 ευρώ, μου χρωστάει λεφτά η ΚΑΕ αλλά δεν είναι οικονομικό το θέμα.

Αυτή η αντιδικία που δεν είναι αντιδικία, έβγαλα διαταγή πληρωμής όταν ανανεώθηκε για δεύτερη φορά απλήρωτη αρχικά επιταγή και μετά συναλλαγματική που είχα πάρει απ’ την διοίκηση Αθανασιάδη και αφορά έξοδα συνεργατών μου.

Εγώ τους συνεργάτες μου έχω μάθει να τους πληρώνω, για να καταλάβετε μέσα στη συναλλαγματική είναι η παράσταση της συνεργάτιδάς μου τον Μάϊο του 2010 στη δίκη στο εφετείο Αθηνών του Ξηροκώστα. Αυτούς τους ανθρώπους εγώ τους πλήρωσα και όταν έμαθα ότι οι υπόλοιποι δικηγόροι μετά την παραίτηση μου πληρώθηκαν αγανάκτησα και έβγαλα διαταγή πληρωμής.

Στα 38 μου να ακούω ότι έγινα η πέτρα του σκανδάλου στην ομάδα που αγαπάω με έχει κάνει να χάσω τον ύπνο μου από χθες το βράδυ. Αυτά όλα τα λεφτά δεν τα ζήτησα ποτέ έκοψα τις αποδείξεις μου, πλήρωσα το ΦΠΑ. Ακόμα και τώρα που ανέλαβα, τα χρήματα δεν τα πήρα εγώ. Εγώ προθυμοποιήθηκα όπως και ο Στάθης Τσομίδης να βοηθήσουμε αφιλοκερδώς. 1000 ευρώ μου έδωσε ο Αντώνης ο Ζαμπέτας και τον ευχαριστώ γι αυτό για να πληρώσω τις επιδώσεις του 99, σε Σούπερ Λιγκ, σε ΕΠΟ, στο ΙΚΑ.

Για το αν πηγαίνει κάπου το μυαλό του για τις ενστάσεις:

«Αν σχολιάσω διάφορα δημοσιεύματα η εμπλοκή μου σε επίμαχες υποθέσεις. Έχω πληρώσει 1000 ευρώ ντουλάπα για να έχω τις υποθέσεις του Άρη. Ας έρθουν να συζητήσουμε όποιος θέλει από τον Ερασιτέχνη, τους συνδέσμους ή οποιοδήποτε άλλο μέτοχο τι έκανα για τις επίμαχες υποθέσεις».

To Top