ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έβδομος στην Ευρώπη ο κιτρινόμαυρος “τζουντόκα”

Την έβδομη θέση στο 17ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τζούντο Αστυνομικών που έγινε στη Δρέσδη της Γερμανίας κατέκτησε ο αθλητής του Άρη, Περικλής Ψαλίδας.

Όπως αναφέρει το arisac.gr: “Ο απολογισμός του Μαϊου για τον αγαπητό σε όλους μας πλέον Περικλή, ήρθε να συμπληρώσει στις επιτυχίες του την 7η θέση στο 17ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αστυνομικών, που πραγματοποιήθηκε στη Dresden της Γερμανίας τον προηγούμενο μήνα.

Στους αγώνες αυτούς, ο Περικλής, κατάφερε για άλλη μία φορά να κάνει το ακατόρθωτο για τον Α.Σ. ΑΡΗΣ και την Ελλάδα, σκοράροντας Ippon εναντίον δύο αντιπάλων του, του Αυστριακού Schneiderbauer Michael και του Ρουμάνου Preda Dorel, εξασφαλίζοντας έτσι το όνομα του στην κατάταξη του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο αθλητής μας τώρα είναι στη φάση της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο, που θα γίνει στις ΗΠΑ μέσα στον Ιούνιο και στο οποίο ελπίζουμε όλοι σ’ ένα ακόμη μεγαλύτερο αποτέλεσμα!

Το αποτέλεσμα του Ψαλλίδα, όπως και των υπόλοιπων αθλητών μας, πέραν του ότι μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους στο σύλλογο, καταδεικνύει και είναι σίγουρα ένα αποτέλεσμα συλλογικής και εφαρμοσμένης διαχρονικής προσπάθειας, που έχει δημιουργήσει ένα σύστημα πλέον στο οποίο όλα και όλοι ανταπεξέρχονται όπως πρέπει”.

To Top