ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο μπασκετικός Άρης είναι οικογένεια! Συγκινητικές στιγμές στο τραπέζι του Πρίφτη στην ομάδα! (photos)

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν είναι μόνο απόλυτα πετυχημένος ως προπονητής στην πρώτη του χρονιά στον Άρη. Είναι και εξαίρετος άνθρωπος, που μέσα από τη δουλειά του δίδαξε ήθος πέρα από όλα τα άλλα. Δεν θα μπορούσε να μην αποχαιρετήσει αυτή τη χρονιά κάνοντας το τραπέζι σε όλη την ομάδα!

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “σε οικογενειακό κλίμα, με έντονο το στοιχείο της συγκίνησης,, ο Δημήτρης Πρίφτης παρέθεσε στους παίκτες και το τιμ του Άρη το τελευταίο γεύμα για τη σεζόν που τελείωσε χθες.

Το «παρών» στο εστιατόριο «Γλυκάνισος» έδωσαν σύσσωμη η ομάδα, το τεχνικό και το αγωνιστικό τιμ. Τα αστεία και τα πειράγματα δεν έλειψαν, στοιχείο που έδειξε για ακόμα μία φορά ότι ο Άρης σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ήταν και παρέμεινε μία οικογένεια.

Ο Δημήτρης Πρίφτης ζήτησε από όλους να υπογράψουν το πινακάκι που χρησιμοποιούσε στις προπονήσεις και ο Κώστας Χαρίσης έκανε το ίδιο για ένα παπούτσι του.

Στο τέλος του γεύματος, ο κόουτς του Άρη έκανε την τελευταία ομιλία προς τους παίκτες του. Εμφανώς συγκινημένος, τους είπε: «Σας ευχαριστώ για μία πολύ καλή και επιτυχημένη χρονιά. Είχαμε τις καλές και τις κακές στιγμές μας, μπορεί κι εγώ να σας πίεσα περισσότερο απ’ όσο έπρεπε κάποιες φορές, όμως αυτό που κρατάω είναι ότι μείναμε δεμένοι σαν οικογένεια σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Να ξέρετε πως ό,τι χρειαστείτε, θα είμαι δίπλα σας και στη διάθεσή σας».

Στη συνέχεια, αγκάλιασε έναν προς έναν όλους τους παίκτες και τους συνεργάτες του. Οι παίκτες, συγκινημένοι, αποχαιρέτησαν αλλήλους. Δεν είπαν «αντίο», αλλά «εις το επανιδείν». Άλλωστε, και οι δρόμοι μερικών να χωρίσουν, η φετινή οικογένεια δεν μπορεί να διαλυθεί…

aris-lunch-pinakas

 

 

aris-lunch3

aris-lunch2

aris-lunch1

To Top