Έβερτον: Ανακοινώθηκε ο Ράφα Μπενίτεθ έως το 2024

Η Έβερτον ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ράφα Μπενίτεθ ως τον νέο τεχνικό της ομάδας, με τον Ισπανό προπονητή να υπογράφει συμβόλαιο έως το 2024 με τα ζαχαρωτά.

Η Έβερτον βρήκε τον διάδοχο του Κάρλο Αντσελότι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Τα ζαχαρωτά ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Ράφα Μπενίτεθ, με τον Ισπανό προπονητή να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το 2024 με τα ζαχαρωτά.

“Είμαι ενθουσιασμένος για την πρόσληψή μου στην Έβερτον. Είμαι εντυπωσιασμένος απ’ τη φιλοδοξία που έχουν οι άνθρωποι της ομάδας για να φέρουν επιτυχία. Είμαι πεπεισμένος ότι θα παίξω σημαντικό ρόλο στο να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τις φιλοδοξίες της” δήλωσε στη σελίδα της ομάδας.

Ο Μαδριλένος τεχνικός γίνεται ο πέμπτος προπονητής τα ισάριθμα τελευταία χρόνια που θα κάτσει στον πάγκο των ζαχαρωτών, με τον 61χρονο να επιστρέφει μάλιστα στην πόλη του Μέρσεϊσαϊντ 11 χρόνια από τότε που άφησε την Λίβερπουλ, έχοντας κατακτήσει μαζί της ένα Champions League και ένα FA Cup στα έξι χρόνια (2004-2010) που υπηρέτησε τους κόκκινους.

Σημειώνεται πως μετά την αποχώρησή του από την Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2010, ο Μπενίτεθ εργάστηκε κατά σειρά σε Ίντερ, Τσέλσι, Νάπολι, Ρεάλ και Νιούκαστλ ενώ την τελευταία διετία εργαζόταν στην Κίνα έχοντας το τιμόνι της Ντάλιαν Προ.

To Top