Ανακοίνωσε Ντελγκάδο ο Ιωνικός και Ρινέρ ο Βόλος

Tην απόκτηση του 28χρονου Κολομβιανού δεξιού μπακ-χαφ εξτρέμ, Ντιντιέρ Ντελγκάδο, ανακοίνωσε την Τετάρτη (30/6) ο Ιωνικός.

Το ένα μετά το άλλο ανακοινώνονται τα μεταγραφικά «χτυπήματα» στον Ιωνικό, ο οποίος την Τετάρτη (30/6) γνωστοποίησε και την απόκτηση του Ντιντιέρ Ντελγκάδο, μετά από εκείνη του Σαλβαδόρ Σάντσες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ιωνικού: «Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ντιντιέρ Ντελγκάδο, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1 έτους, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας μας, Γιάννη Ξανθόπουλου.

Ο Ντιντιέρ Ντελγκάδο, που αγωνίζεται ως δεξιός μπακ-χαφ εξτρέμ, γεννήθηκε στην Ιστμίνα της Κολομβίας στις 25 Ιουλίου 1992. Έχει αγωνιστεί σε Ντεπόρτες Τολίμα (60 συμμετοχές, 3 γκολ-3 ασίστ), Ντεπορτίβο Κάλι (49 συμμετοχές, 5 γκολ-6 ασίστ) και Ιντεπεντιέντε του Μεντεγίν (28 συμμετοχές, 1 γκολ-6 ασίστ)»

Την απόκτηση του 25χρονου Ελβετού κεντρικού αμυντικού, Ζαν Πιερ Ρινέρ, ανακοίνωσε την Τετάρτη (30/6) ο Βόλος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Βόλου: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου Ελβετού κεντρικού αμυντικού Ζαν Πιερ Ρινέρ. Ο Ρινέρ ανήκε στην ισπανική Κάντιθ απ’ όπου και παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού σε Καρταγένα και Εμεν. Ο Ελβετός αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του στην Γκρασχόπερς και ακολούθησε η Σαφχάουζεν..

To Top