“Έγιναν καλές κινήσεις, επιτυχία θα είναι η υπαγωγή στο 99”

Ο Νικήτας Ματθαίου μίλησε για αρκετά θέματα της ομάδας του Άρη και στάθηκε κυρίως στο άρθρο 99.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον “Αρένα”:

Για την διοίκηση: «Η διοίκηση ναι μεν κάνει σωστές κινήσεις αλλά η επιτυχία θα είναι να μπει στο 99. Το πιο ζωτικό κομμάτι είναι το οικονομικό το οποίο σχετίζεται με το άρθρο 99. Εφόσον γίνουν όλα όπως πρέπει η ομάδα θα παρουσιαστεί με πολύ καλύτερο πρόσωπο. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να ξεφύγει από την νοοτροπία της μιζέριας. Αν η διοίκηση έχει όραμα ο Άρης θα επιστρέψει εκεί που ανήκει. Αν δεν μπορείς να εμπνεύσεις τον κόσμο τότε κακώς ασχολείσαι»

Για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν από την διοίκηση: «Είναι ένα πάζλ. Πρέπει να κάνεις σωστές κινήσεις στο οικονομικό στο αγωνιστικό να κάνεις δημόσιες σχέσεις στα κέντρα αποφάσεων, να αγκαλιάσεις τον κόσμο. Όταν η διοίκηση μπορεί να αντιμετωπίζει σωστά τα προβλήματα και εφόσον η ομάδα παίρνει βαθμούς είναι μία αλυσίδα. Το να συμφωνείς με κάποιον που του χρωστάς χρήματα είναι θετικό . Από εκεί και πέρα όμως τονίζω ότι το πιο σημαντικό είναι το 99. Γιατί σε περίπτωση που δεν μπει τα προβλήματα θα γιγαντωθούν. Ελπίζω ότι το νομικό τμήμα θα καταφέρει να βάλει την ομάδα στο άρθρο»

Για την NEXIA: «Ναι μεν είναι σημαντικό αλλά μην περιμένετε να ακούσετε κάτι συνταρακτικό. Ο κόσμος ξέρει τι έχει κάνει η κάθε διοίκηση. Δεν περιμένει την NEXIA. Τα νούμερα είναι απλά. Είναι έσοδα-έξοδα. Το θέμα είναι να σταματήσει αυτό το πράγμα. Με την αξιοπιστία, την εξυγίανση και την στήριξη. Έλεγχος πόρισμα, ΝΕΧΙΑ με έχουν κουράσει. Είναι απαράδεκτη αυτή η καθυστέρηση και προσωπικά δεν περιμένω να δω κάτι διαφορετικό από όσα ξέρει όλος ο κόσμος. Πάντως, αν από το πόρισμα βγει ότι κάποιοι έχουν πάρει λεφτά η ΚΜΑ θα πρέπει να κινηθεί εναντίον τους»

Για το θέμα που προέκυψε με τον κύριο Ηλιαδη: «Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό ορισμένων. Ο Άρης δείχνει ότι μπορεί να ξεπεράσει τα προβλήματα του και ίσως να μην θέλουν. Τον φοβούνται. Εδώ πέρα βγήκε μία είδηση ότι ο πρόεδρος δεν θα μπορεί να συνεχίσει και ταρακουνήθηκε όλο το σύστημα της ομάδας. Πρέπει να επιτευχθεί ο στόχος του 99 και αν γίνει αυτό τότε θα μπουν σε μία σειρά τα πράγματα»

Στο τέλος κατέληξε:«Δεν νιώθω ότι είμαι κοντά στην ομάδα. Δεν έχω επαφή ούτε με το πρόεδρο της Λέσχης ούτε με κανέναν. Εγώ πάντα τοποθετούμε και λέω όταν με χρειάζεται ένας πρόεδρος μπορώ να στηρίξω. Είμαι στην διάθεση του συλλόγου. Παρακολουθώ τα γεγονότα και αν χρειαστεί να επέμβω είμαι πάντα διαθέσιμος. Μακάρι να μην χρειαστεί και τα πράγματα να πάνε καλά.  Αλλά θα πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι πρέπει να εργάζονται για τον Άρη και όχι για προσωπικά συμφέροντα. Μακάρι φέτος να καταφέρει η ομάδα να πάει καλά και να μην έχουμε τα περσινά με τα κομπιουτεράκια  μετά τον Ιανουάριο»

To Top