ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Έγιναν λάθη χθες, να διδαχθεί από αυτά άμεσα

Ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια να μείνει πολύ στο χθεσινό παιχνίδι, αν και θα πρέπει να διδαχθεί πολλά από τον τρόπο που το διαχειρίστηκε, ειδικά στο φινάλε του και να δείξει καλύτερο πρόσωπο το Σάββατο απέναντι στην ίδια ομάδα, αλλά στο Ιβανώφειο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Οι κίτρινοι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλό τους. Ήλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα, κυριάρχησαν στο γήπεδο – κυρίως λόγω Ντραγκίτσεβιτς και Μποχωρίδη – αλλά από ένα σημείο και μετά, ειδικά όταν αποβλήθηκε ο Ντραγκίτσεβιτς στο 37’, έχασαν το καθαρό μυαλό τους και στις δύο άκρες του γηπέδου.

Υπήρξαν ατομικά λάθη που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα (λάθος επαναφορά Τάλτον), υπήρξαν και λανθασμένες αποφάσεις από τον Σούλη Μαρκόπουλο (αγωνίστηκε μόλις 12 λεπτά ο Μόρις, θα έπρεπε η επαναφορά στα 12,4’’ να γίνει από την βασική γραμμή και όχι από το κέντρο), αλλά όλα αυτά είναι εν πολλοίς απόρροια της ελλιπούς προετοιμασίας.

Τώρα μαθαίνει ο ένας τον άλλον στον Άρη, χρειάζεται χρόνος και για τους παίκτες να αφομοιώσουν όσα τους λέει ο Μαρκόπουλος και για τον έμπειρο τεχνικό να μάθει τα χαρακτηριστικά του κάθε παίκτη ώστε να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του καθενός στο παρκέ.

To Top