Έγινε επίσημο: Ο Καστίγιο στην Πατσούκα για τρία χρόνια!

Ο Νέρι Καστίγιο εδώ και λίγες ώρες είναι παίκτης της Πατσούκα! Η μεξικανική ομάδα ανακοίνωσε την συμφωνία με τον 28χρονο επιθετικό για τα επόμενα τρία χρόνια.

Στο επίσημο σάιτ αναφέρεται πως “η διοίκηση της Πατσούκα ανακοινώνει την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας για το πρωτάθλημα Απερτούρα 2012 με τον Μεξικανό επιθετικό Νέρι Καστίγιο”.

Δηλώσεις για την οριστική συμφωνία της Πατσούκα με τον Καστίγιο έκανε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Αντρές Φάσι: “Ο Νέρι θα έρθει με τριετές συμβόλαιο. Δεν διαπραγματευτήκαμε εμείς με τις ομάδες του. Το ανέλαβε η πλευρά του ποδοσφαιριστή και εξασφαλίσαμε καλούς όρους. Το θέμα έχει κλείσει: είναι παίκτης της Πατσούκα. Είναι πολύ χαρούμενος, έχει μεγάλες προσδοκίες και αναζητεί την σταθερότητα σε μία ομάδα για να διεκδικήσει μία θέση στην εθνική Μεξικού εν όψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας”.

Δηλώσεις έκανε και ο Καστίγιο: “Αν πάνε όλα καλά, τις επόμενες μέρες θα είμαι στο Μεξικό. Όλα εξελίσσονται πολύ καλά. Μίλησα με την αδερφό και μάνατζέρ μου, Άλεξ, αλλά θα ενημερωθείτε από τη διοίκηση της Πατσούκα”.

 

To Top