“Όχι” της Σουπερλίγκας στη NOVA για μείωση 25%

Η Σουπερλίγκα δεν δέχτηκε την πρόταση της NOVA για μείωση 25% του υπογεγραμμένου συμβολαίου, δηλαδή για “κούρεμα” 11 εκατομμυρίων και έκανε τις αντιπροτάσεις της στα στελέχη του συνδρομητικού.

Στην συνάντηση που έγινε χθες το βράδυ παρόντες ήταν για την Σουπερλίγκα οι Μποροβήλος (Αστέρας), Μώραλης (Ολυμπιακός), Σωπήλης (Παναθηναϊκός), Κομπότης (Λεβαδειακός), Κοντοβαζαινίτης (Ξάνθη) και Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννινα). Από την πλευρά της Νόva ήταν οι Μπέκιος, Παπαδόπουλος και άλλα δύο στελέχη.

Το συνδρομητικό επέμεινε αρχικά στην μείωση της τάξης του 25%, που σημαίνει ότι δίνει 33 εκατ. ευρώ αντί για 44 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο σημερινό συμβόλαιο των δύο πλευρών. “Θα κλείσουν οι ΠΑΕ”, τόνισαν οι εκπρόσωποι των ομάδων και πρότειναν άλλες λύσεις όπως να γίνεται ένας αγώνας κάθε Παρασκευή που ζήτησε η Nova και να έρθουν και άλλες προτάσεις για την βελτίωση του προϊόντος.

Στόχος της Σούπερ Λίγκας είναι να υπάρξει μείωση της τάξης του 10 ή 15%, η NOVA όμως τόνισε πως είναι πολύ πιθανό οι συνδρομητές να μειωθούν και θα πρέπει τα πακέτα που θα βγουν στην αγορά να είναι φθηνότερα. Θα γίνει και δεύτερη συνάντηση την επόμενη βδομάδα.

Πηγή: soccerplus.gr

To Top