ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Έγινε η τελική πρόταση στον Μακ Νιλ με αποδοχές 200.000$ – Το μπαλάκι πλέον στον Αμερικανό!

Ο Άρης ανέβασε χθες την προσφορά του στον Τζερέλ Μακ Νιλ κατά 20.000 δολάρια! Πλέον οι κίτρινοι προσφέρουν στον Αμερικανό γκαρντ το ποσό των 200.000 δολαρίων και περιμένουν την απάντησή του. Έκαναν ότι ήταν να κάνουν, είναι απολύτως δίκαιη η πρότασή τους και πλέον το μπαλάκι περνάει στον Μακ Νιλ.

Από τα 120.000 δολάρια που εισέπραξε την περσινή περίοδο, ο Άρης δίνει στον Μακ Νιλ αύξηση σχεδόν 75%, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι και εκτίμησε όσα προσέφερε στην ομάδα και εκτιμάει την παρουσία του για την επόμενη χρονιά.

Ο Μακ Νιλ είναι ήδη γνώστης της πρότασης μέσω των εκπροσώπων του. Από τον Άρη δεν έχει δοθεί ακόμα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να απαντήσει ο παίκτης, αλλά αυτό θα συμβεί πιθανότατα σήμερα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αυτή είναι η τελική πρόταση των κίτρινων. Δεν πρόκειται να προσφέρουν περισσότερα χρήματα στον παίκτη, γιατί θεωρούν ότι είναι απολύτως δίκαιη η πρόταση που έκαναν χθες.

Ενδιαφέρον για τον Μακ Νιλ υπάρχει από την Τουρκία, όχι όμως πρόταση, τουλάχιστον μέχρι χθες, αλλά όπως πολλοί Αμερικανοί παίκτες κάνουν πλέον δεύτερες και τρίτες σκέψεις μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα.

To Top