ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Έχει στρέψει σε άλλους παίκτες το ενδιαφέρον του ο Άρης, δεν θα ασχοληθεί με τον Χάγκινς

Ο Άρης έχει στρέψει το ενδιαφέρον του εδώ και μέρες σε άλλες περιπτώσεις σέντερ, είτε Αμερικανών, είτε Ευρωπαίων και κρατούσε στην άκρη την υπόθεση του Τζαμέλ Χάγκινς. Με βάση αυτό το δεδομένο είναι λογικό επακόλουθο να μην “αντιδράσει” στο σενάριο που φέρνει τον παίκτη πολύ κοντά στην Βενέτσια.

Ο Χάγκινς είχε δεχθεί μία πρόταση από τον Άρη πριν μερικές βδομάδες, αλλά και ο ίδιος και οι κίτρινοι άφησαν ανοικτή την υπόθεση. Τελικώς για τον Αμερικανό φαίνεται πως προέκυψε καλύτερη πρόταση – προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται από την Βενέτσια, κάτι που ίσως να είναι και λογικό – ενώ και ο Δημήτρης Πρίφτης είχε ήδη ξεκινήσει την διαδικασία έρευνας για άλλον σέντερ, εξετάζοντας με προσοχή περιπτώσεις και από την Ευρώπη και από την Αμερική και με πιο συμφέρουσες απαιτήσεις σε ότι αφορά το οικονομικό.

Επειδή είναι περίοδος μεταγραφών και όλα μπορούν ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν, δεν πρέπει να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο, αν και όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές δεν πρόκειται να συνεργαστούν την επόμενη χρονιά.

To Top