ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέλος εποχής στη Μακάμπι: Αποχώρησε από την προεδρία ο Μιζράχι!

Μετά από περίπου πέντε δεκαετίες, ο Σιμόν Μιζράχι πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο ισραηλινός σύλλογος.

Αυτό κι αν σηματοδοτεί το τέλος εποχής! Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε πως ο Σιμόν Μιζράχι αποχωρεί από τον προεδρικό θώκο του συλλόγου μετά από περίπου πέντε δεκαετίες ενασχόλησης με τα διοικητικά της “ομάδας του λαού”.

Όπως αναφέρεται μάλιστα στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο γηραιότερος παράγοντας της Ευρώπης αποφάσισε να πει “αντίο” έχοντας περάσει 47 χρόνια στον προεδρικό θώκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, διάστημα στο οποίο κατέκτησε… τα πάντα! Με περισσότερους από ογδόντα (80) τίτλους άλλωστε στο παλμαρέ του, δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί ο κορυφαίος… στο είδος του στη γηραιά ήπειρο, την ώρα που “άνοιξε” την αγορά του Ισραήλ, φέρνοντας στο Τελ Αβίβ κορυφαία αμερικανικά ονόματα του παγκόσμιου μπάσκετ.

Ο απερχόμενος πλέον πρόεδρος της Μακάμπι, επιλέχθηκε το 2007 από το “Time” στη λίστα με τους Top 50 προέδρους αθλητικός συλλόγων, ενώ το 2011 βραβεύτηκε από την κυβέρνηση της χώρας για την προσφορά του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Πηγή: sport24.gr

 

To Top