Έγκλημα! “Έδιωξαν” τον Γρηγοριάδη από τον Άρη, είπε “όχι” στον ΠΑΟΚ!

Τεράστιο πλήγμα για τον Άρη αποτελεί η αποχώρηση του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Άρη Γρηγοριάδη, ο οποίος, μετά από 23 ολόκληρα χρόνια έφυγε από το σύλλογο, όπου έκανε τα πρώτα του βήματα και ανδρώθηκε κολυμβητικά, φοβερά απογοητευμένος! Με απλά λόγια η η αδιαφορία που «εισέπραξε» επί σειρά ετών, αλλά κυρίως από τις προηγούμενες διοικήσεις, τον έδιωξε από τον Άρη, τον σύλλογο που αγαπούσε και συνεχίζει να αγαπάει!

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Τα πρώτα «σύννεφα» όσον αφορά στις σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών εμφανίστηκαν το 2011, όταν και ο Γρηγοριάδης θέλησε να πάρει τα χρήματα που του οφείλονταν επί σειρά ετών, εισπράττοντας, όμως, όπως δηλώνει ο ίδιος, «αδιαφορία». «Αυτό που με πείραξε περισσότερο δεν ήταν τόσο τα χρήματα, που μου οφείλονταν και για τα οποία αρκετές φορές θέλησα να διευκολύνω τους ανθρώπους του Άρη, αναγνωρίζοντας τα οικονομικά προβλήματα που υπήρχαν και προβαίνοντας σε κάποιον διακανονισμό. Η αδιαφορία, όμως, και η ασυνέπεια στο πρόσωπό μου ήταν ό,τι χειρότερο…» τονίζει στο PRESSARIS o Γρηγοριάδης.

 

Μάλιστα, λίγο πριν από το περασμένο καλοκαίρι, αποφάσισε να κινηθεί δικαστικά, θέλοντας να διασφαλίσει τα χρήματά του, από την στιγμή ειδικά που κανείς από τον σύλλογο δεν έδειξε ενδιαφέρον. «Πράγματι, κινήθηκα δικαστικά και εγώ, όπως και πολλοί άλλοι αθλητές, κατά του Άρη, καθώς θεώρησα ότι ήταν ο μόνος τρόπος που μπορούσα να διασφαλίσω τα οφειλόμενα» εξηγεί.

Ο Άρης Γρηγοριάδης είχε πριν από λίγο καιρό επικοινωνία και με το νέο πρόεδρο του Α.Σ. Άρης, Θωμά Γιώτα, όμως, και πάλι δεν φάνηκε φως στο τούνελ. «Επικοινώνησα κάποια στιγμή με τον κύριο Γιώτα, στον οποίο εξήγησα πως είμαι πλέον δύσπιστος απέναντι στον Άρη, μετά τα όσα έχω περάσει. Η ουσία είναι πως ούτε αυτή τη φορά κατάφερα να βγάλω άκρη και έτσι πήρα την απόφαση ν΄ αποχωρήσω από το σύλλογο».

Ο Θεσσαλονικιός κολυμβητής είναι πλέον μέλος της Κολυμβητικής Ακαδημίας «Αστέρια», αφού παρά το γεγονός ότι είχε προτάσεις στα χέρια του από ομάδες των Αθηνών, εντούτοις, ο ίδιος προτίμησε να μείνει στην πόλη του. Μάλιστα, όπως ξεκαθάρισε για το αν θα μπορούσε να ‘μετακομίσει’ σε άλλο σωματείο της Θεσσαλονίκης και δη στον ΠΑΟΚ: «Δεν θα μπορούσα ν΄ αγωνιστώ σε άλλη ομάδα της πόλης, πολύ δε περισσότερο στον ΠΑΟΚ, από την στιγμή που είμαι Αρειανός και δεν το έκρυψα ποτέ αυτό».

Τέλος, να σημειωθεί ότι παρ΄ ότι αρχικά είχε δηλωθεί, ο Γρηγοριάδης δεν θα καταφέρει να είναι παρών τελικά αύριο στον 2ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο, εξαιτίας προσωπικού του κωλύματος.

To Top