«Καμία σχέση με το Κύπελλο το αυριανό παιχνίδι»

Τελείως διαφορετικός αγώνας, σε σχέση με εκείνον που προηγήθηκε για το Κύπελλο Ελλάδας, θα γίνει αύριο στο «Nick Galis Hall» σύμφωνα με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη.

Ο πρώην φόργουορντ του Άρη και νυν του ΠΑΟΚ τόνισε τις διαφορές που θα έχει το αυριανό παιχνίδι, σε σύγκριση  με εκείνο που φιλοξενήθηκε στην Πυλαία: «Πιστεύω ότι σε σχέση με το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας θα δούμε ένα τελείως διαφορετικό ματς και από τις δύο ομάδες. Στο πρώτο παιχνίδι, επειδή ήταν και το πρώτο επίσημο της σεζόν, νομίζω ότι υπήρχε αρκετό άγχος. Εμείς θα είμαστε διαφορετική ομάδα, γιατί το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας ήταν κακή παρένθεση για εμάς και σίγουρα δεν είναι αυτό το πραγματικό πρόσωπό μας. Περιμένω να γίνει καλύτερο παιχνίδι από πλευράς ποιότητας και με λιγότερα λάθη».

Σχολιάζοντας το «κλειδί» της νίκης, πρόσθεσε: «Η ομάδα που θα είναι περισσότερο συγκεντρωμένη και θα εκτελέσει καλύτερα αυτά που θα έχουν ειπωθεί πριν από το ματς θα έχει και το προβάδισμα για τη νίκη. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς».

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

To Top