Έδειξε ενδεκάδα, με φουλ επίθεση!

Ο Μάκης Κατσαβάκης γνωρίζει ότι το παιχνίδι με την Κέρκυρα είναι το πρώτο “must win” της σεζόν και γι’ αυτό θέλει να μπει από νωρίς και να αιφνιδιάσει τους “Φαίακες”, κάτι το οποίο έδειξε και στο καθιερωμένο διπλό – πρόβα ενδεκάδας.

Σίγουροι για την εντεκάδα είναι δέκα, με ένα μικρό δίλημμα να υπάρχει ανάμεσα σε Γκέσιο και Ασλανίδη, με τον πρώτο να κερδίζει έδαφος, αφού ο Σερραίος τεχνικός θέλει να ξεκινήσει με το… καλημέρα με φουλ επίθεση!

Ο Διούδης φαίνεται τελικά να διατηρεί τη θέση του στα γκολπόστ, με την τετράδα άμυνας να αλλάζει. Ο Καζναφέρης γυρίζει στη θέση του, ως δεξιός μπακ, με τον Ψυχογιό να πηγαίνει αριστερά και τους Πουλίδο, Παπαζαχαρία να μένουν ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο, αφού αμφότεροι τα πήγαν καλά στο δεύτερο μέρος του ΟΑΚΑ.

Παράλληλα ο Νταμαρλής φαίνεται πως μπαίνει… σφήνα στον άξονα δίπλα στον Κοέλιο, κάτι που σημαίνει ότι ο Παπαστεριανός θα μείνει έξω, ενώ σε ρόλο μπαλαντέρ θα βρεθεί ο Καπετάνος που θα οργανώνει το παιχνίδι του Άρη.

Η τριάδα επίθεσης θα αποτελείται από τους Γκέσιο, Αγκάνθο και Γιαννιώτα σε διάταξη από δεξιά προς αριστερά, με τον 24χρονο επιθετικό να ετοιμάζεται να παίξει για πρώτη φορά ως βασικός στη σεζόν (σε επίσημο ματς, ήταν σε πολλά φιλικά βασικός), αφού στα παιχνίδια με ΟΦΗ και ΑΕΚ που μπήκε ως αλλαγή έδειξε να ανεβάζει την ομάδα και να την κάνει πιο απειλητική κι έτσι την Κυριακή θα έχει την ευκαιρία να το κάνει από τη σέντρα του αγώνα.

Με αυτήν τη σκέψη ο Κατσαβάκης σκέφτεται να τον ξεκινήσει από το πρώτο λεπτό, αντί του Ασλανίδη, που υπήρχε αρχικά η σκέψη να μπει στα αριστερά της άμυνας, ώστε να μεταφερθούν αυτόματα ο Ψυχογιός ως δεξί μπακ και ο Καζναφέρης ως δεξί εξτρέμ.

 

To Top