Ψυχολογία και κόσμος οδηγούν τον Άρη σήμερα (17.00) μακριά από “παγίδες”

Χωρίς τους τρεις Αμερικανούς του, χωρίς τον Μιχάλη Πελεκάνο, με ανέτοιμους τους Σαρικόπουλο και Βεζένκοφ, ο Άρης υποδέχεται σήμερα (17.00) το Περιστέρι για την 2η αγωνιστική της β’ φάσης του κυπέλλου Ελλάδας. Προβλήματα υπάρχουν, όμως τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τους κίτρινους που κατεβαίνουν στο Παλέ με την ψυχολογία στα ύψη και τον κόσμο στο πλευρό τους. Αυτά φτάνουν…

Ο Άρης θα παραταχθεί σήμερα στο παρκέ του Αλεξανδρείου με την ίδια σύνθεση που είχε κόντρα στον Φιλαθλητικό την περασμένη Τρίτη. Το απαγορευτικό της FIBA δεν έχει αρθεί ακόμα αλλά πλέον είναι καθαρά θέμα χρόνου να συμβεί. Ο Μιχάλης Πελεκάνος ήρθε μόλις χθες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Σαρικόπουλος και Βεζένκοφ θα είναι στην 12αδα, αλλά θα παίξουν μόνο αν δεν υπάρχουν άλλοι για να μπουν.

Κι όμως ο Άρης είναι σε… πολύ καλή φάση. Οι συμφωνίες με τους παίκτες που έχουν λαμβάνειν από τα περασμένα χρόνια, κυρίως αυτές με τους Σκορδίλη και Πάουνιτς (είναι πολύ κοντά οι δύο πλευρές), έδιωξαν το… σφίξιμο που υπήρχε. Η απόκτηση του Πελεκάνου δίνει άλλη οντότητα στην ομάδα.

Το παιχνίδι με το Περιστέρι είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τον κόσμο να δει την ομάδα από κοντά για πρώτη φορά φέτος και να εκφράσει την στήριξή του, αφού ούτως ή άλλως δεν υπάρχει κι άλλος τρόπος να το κάνει, μια και δεν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη.

Η αθηναϊκή ομάδα ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη μόνο με Έλληνες παίκτες. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι, αλλά μπορεί να γίνει αν ο Άρης κάνει αυτά που πρέπει.

 

To Top