Περιστέρι, ομάδα “άγνωστος Χ” σήμερα απέναντι στον Άρη

Σε πρώτη ανάγνωση το ρόστερ του Περιστερίου δεν λέει πολλά σε κάποιον που δεν παρακολουθεί με συνέπεια τα μπασκετικά δρώμενα εντός των τειχών. Έναν άγνωστο «Χ» αντιμετωπίζει σήμερα ο Άρης. Μια ομάδα με νέο προπονητή, νέους σε ηλικία παίκτες, που πρώτη φορά θα παίξουν στα δυτικά προάστια της Αθήνας και με τελείως διαφορετικό στόχο από αυτόν του Άρη καθώς θα παλέψουν για την παραμονή τους στην Α1.

Έπειτα από την αποχώρηση του Αργύρη Πεδουλάκη τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας ανέλαβε ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του, Τζίμης Κουστένης. Τα οικονομικά προβλήματα έθεσαν ακόμα και θέμα συμμετοχής, παρόλα αυτά με την συσπείρωση του κόσμου και την βοήθεια του Δήμου Περιστερίου η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα με το μπάτζετ όμως να έχει μειωθεί αισθητά.

Από εκεί και πέρα στο Περιστέρι από την περσινή σεζόν παρέμειναν μόνο οι Πέτρουλας, Παπαντωνίου, Ψαρόπουλος, Παπαγιάννης ενώ προστέθηκαν οι Κομποδιέτας, Μάντζαρης, ο νεαρός Κανονίδης από το Μαρούσι, ο Ζούμπος και ο Μελισσαράρος (δανεικοί) από τον Παναθηναϊκό. Πρόκειται σαφώς για μια νέα ομάδα χωρίς πολλές εμπειρίες η οποία όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί από τον Άρη.

 

To Top