ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έδειξε ενδιαφέρον για τον Άρη ο Γκούτι, προτεραιότητα σε Εθνική Ισπανίας ο Ιέρο!

Ολοκληρώθηκαν σε πρώτη φάση οι συναντήσεις του Άγγελου Χαριστέα με τους Γκούτι και Ιέρο στην Μαδρίτη! Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση με τον Γκούτι, που ήξερε πολλά για τον Άρη, ενώ ο Φερνάντο Ιέρο ζήτησε προθεσμία γιατί περιμένει την Εθνική Ισπανίας!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Άγγελος Χαριστέας ανέλυσε στον Γκούτι το πρότζεκτ του Άρη με τον 42χρονο Ισπανό προπονητή να το βρίσκει αρκετά ενδιαφέρον και να τονίζει πως του αρέσει μία πρόκληση σαν αυτή. Μάλιστα, φρόντισε να ενημερωθεί για τους “κιτρινόμαυρους”, γνωρίζοντας πράγματα από πριν και για τα οποία μίλησε στον Άγγελο Χαριστέα.

Οριστική εξέλιξη δεν υπήρξε με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για αύριο, προκειμένου ο νεαρός κόουτς να σκεφτεί καλά, όσα του μετέφερε σήμερα από πλευράς Άρη, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των “κιτρινόμαυρων”.

Όσον αφορά τον Φερνάντο Ιέρο, υπήρξε επαφή με τον Άγγελο Χαριστέα, συζήτησαν για το ενδεχόμενο συνεργασίας, όμως όπως και αναμενόταν ο άλλοτε εμβληματικός αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, ζήτησε παραπάνω προθεσμία για να απαντήσει, καθώς προτεραιότητά του είναι η Εθνική Ισπανίας. Είναι ορατό το ενδεχόμενο να επιστρέψει, ως μόνιμος πλέον, στην “φούρια ρόχα”.

 

To Top