Έτοιμοι για την “μάχη” με τις ΗΠΑ οι Στεφανίδη, Τεντόγλου και Φιλιππίδης

Οι τρεις Έλληνες πρωταθλητές είναι στο Μινσκ για την διήμερη (9-10.9) κόντρα Ευρώπης-ΗΠΑ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Με δυνατές ελληνικές συμμετοχές θα διεξαχθεί στο Μινσκ της Λευκορωσίας το διήμερο 9-10/9 ο σπουδαίος αγώνες ανάμεσα στις ομάδες της Ευρώπης και της Αμερικής.

Η Ελλάδα θα ενισχύσει την μικτή Ευρώπης με την Ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ η οποία μάλιστα θα είναι και μια από τις αρχηγούς της ομάδας.

Στο μήκος ο Μίλτος Τεντογλου θα έχει την ευκαιρία να κάνει μία ακόμη καλή εμφάνιση, λίγες ημέρες από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχας, όπως και ο Κώστας Φιλιππίδης, που μαζί με τους Ντουπλάντις, Λίσεκ και Βογιέκόβσκι θα αποτελέσουν τη δυνατή τετράδα της Ευρώπης στο επί κοντώ.

Πρόσκληση για συμμετοχή στη διοργάνωση είχε και η Βούλα Παπαχρήσροτυ, ωστόσο έμεινε στην Ελλάδα, καθώς τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Οι διοργανωτές όρισαν και πριν διάκρισης έτσι ο νικητής/τρια θα πάρει 7.000 ευρω και ακολούθως οι επόμενες επτά θέσεις τα εξής ποσά: 5.000, 4.000, 3.000, 2.000, 1.000, 500, 500. Να τονιστεί πως σε κάθε αγώνισμα μετέχουν οχτώ αθλητές και αθλήτριες.

Την Δευτέρα αγωνίζεται η Κατερίνα Στεφανίδη (19.00) και ο Μίλτος Τεντόγλου (20.32) και την Τρίτη ο Κώστας Φιλιππίδης (19.03).

To Top