Έδρες στον διπλασιασμό!

Οι έδρες είναι αυτές που θα μας δώσουν… μπούσουλα την Παρασκευή για να πληρωθούμε. Δύο οι επιλογές μας σήμερα από Γερμανία και Ισπανία.

Βέρντερ Βρέμης – Σάλκε

Έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο με το 1-1 στο Βόλφσμπουργκ. Τρίτη σερί ισοπαλία για τη Βέρντερ Βρέμης η συγκεκριμένη και μπορεί να παραμένει αήττητη μέσα στο 2019, χρειάζεται ωστόσο απαραίτητη τους βαθμούς. Ειδικά σε παιχνίδια σαν το σημερινό. Την ίδια ώρα, η Σάλκε συνεχίζει να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Έρχεται από την ήττα με κατεβασμένα τα χέρια, με σκορ 4-0 από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, πραγματοποιώντας απογοητευτική εμφάνιση απέναντι σε μια από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας. Κάνει φέτος τη χειρότερη σεζόν των τελευταίων 36 χρόνων και δεν βρίσκουμε τον τρόπο να φύγει με βαθμούς σήμερα από το «Βεζερστάντιον». Πόσο μάλλον από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι έχουν ανάγκη τους τρεις βαθμούς. Πάμε με τον άσο.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Εσπανιόλ

Φρένο στις βλέψεις της Μπιλμπάο για εξάδα έβαλε η Βαλένθια, με τους Βάσκους να γνωρίζουν την ήττα με σκορ 2-0. Βέβαια, η Αθλέτικ παραμένει στο κόλπο, αφού απέχει τέσσερις βαθμούς από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκά εισιτήρια. Στον αντίποδα, η Εσπανιόλ δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της και έρχεται από το 3-1 επί της Βαγιαδολίδ μέσα στην έδρα της. Ισοβαθμεί με τη Μπιλμπάο, δύσκολα όμως θα διεκδικήσει έξοδο στην Ευρώπη, δεδομένα πάντως δεν θα κινδυνέψει με υποβιβασμό. Εκτός έδρας, οι Καταλανοί έχουν κάκιστη παρουσία, με μόλις ένα διπλό σε 13 εξόδους. Δύσκολα θα αλλάξει σήμερα αυτό. Πάμε με τον άσο της Μπιλμπάο.

Διαβάστε τα προγνωστικά του Λάμπρου Γκαραγκάνη καθημερινά στο Foxbet.gr

To Top