Θέλει να παίξει άλλη μία χρονιά ο 42χρονος Βινς Κάρτερ! (video)

Ο Βινς Κάρτερ δεν το βάζει κάτω. Θέλει να παίξει και για 22η χρονιά στο ΝΒΑ, όπως δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή του ESPN.

Ο Βινς Κάρτερ δεν είπε ποτέ ότι θα σταματήσει το μπάσκετ μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Δεν είπε ποτέ όμως και ότι θα το συνεχίσει. Μέχρι χθες. Το βράδυ της Πέμπτης ο 42χρονος σμολ φόργουορντ των Χοκς εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του ESPN και είπε ότι σκοπεύει να παίξει άλλη μία σεζόν, φτάνοντας τις 22 στο ΝΒΑ.

“43”. Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε όταν ρωτήθηκε εάν έχει στο μυαλό του έναν αριθμό (ηλικίας) που σκέφτεται να σταματήσει το μπάσκετ. “Νομίζω ότι θα μπορούσα να επεκτείνω για μία ακόμη χρονιά την καριέρα μου. Στο τέλος κάθε χρονιάς συνήθως κάνω μια εκτίμηση από πάνω μέχρι κάτω για το πως αισθάνομαι. Εάν υπάρξει η ευκαιρία, χτυπήσει το τηλέφωνο και οι ομάδες δείξουν ενδιαφέρον, τότε θα είναι καλό. Νομίζω ότι θα μπορούσα να παίξω άλλη μια σεζόν. Γιατί όχι;”, τόνισε ο Κάρτερ.

Την σεζόν που διανύουμε ο Κάρτερ έχει 7,1 πόντους, 2,5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 16,6 λεπτά κατά μέσο όρο στους νεανικούς Ατλάντα Χοκς. Ο 42χρονος φόργουορντ σουτάρει μάλιστα με το καλύτερο ποσοστό της καριέρας του πίσω από τη γραμμή του τρίποντου (40,9%).

 

To Top