Έιμπραχαμ: “Θα ήταν ψέματα αν έλεγα πως δεν πάμε για πρωτάθλημα”

Η επιστροφή στο Champions League είναι ο ρεαλιστικός στόχος για την Ρόμα τη φετινή σεζόν, σύμφωνα ωστόσο με τον Τάμι Έιμπραχαμ οι οπαδοί της έχουν κάθε λόγο να ονειρεύονται πολύ περισσότερα μετά και τη μεταγραφή του Πάουλο Ντιμπάλα.

Πέρυσι η Ρόμα κατέκτησε το Europa Conference League επιστρέφοντας στους τίτλους μετά 14 χρόνια ανομβρίας και το γεγονός αυτό άνοιξε την όρεξη της διοίκησης, της τεχνικής ηγεσίας αλλά και των οπαδών της, με την απόκτηση του Πάουλο Ντιμπάλα να έρχεται μάλιστα να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον πήχη.

Αυτό το παραδέχτηκε δημόσια, μέσω συνέντευξής του στην “Corriere dello Sport”, ο Τάμι Έιμπραχαμ, ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει για πρωτάθλημα κάνοντας ειδική αναφορά στην προσθήκη του Αργεντινού φορ στο ρόστερ των τζαλορόσι.

“Είναι σωστό να κάνουν όνειρα οι οπαδοί. Όσον αφορά εμένα, εάν σας έλεγα πως δεν σκοπεύω στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα σας έλεγα ψέματα.

Το θέλω εγώ, το θέλει η ομάδα. Για το κάνουμε όμως, θα πρέπει να βάλουμε όλοι στο γήπεδο το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας. Έπειτα θα κάνουμε τον λογαριασμό.

Πέρυσι πήρα τίτλο, όπως ήλπιζα, θέλω να συνεχίσω και φέτος”, τόνισε αρχικά ο Άγγλος διεθνής στράικερ, για να προσθέσει:

“Ο ρεαλιστικός στόχος είναι η επιστροφή μας στο Champions League. Επιθυμία μας είναι να τα πάμε καλύτερα από την περασμένη σεζόν και να είμαστε ξανά μεταξύ των τεσσάρων πρώτων ομάδων της βαθμολογίας. Αυτό πρέπει να είναι στόχος.

Είναι προνόμιο για μας να έχουμε στην ομάδα τον Ντιμπάλα, έναν παίκτη τέτοιου επιπέδου. Σημαίνει πολλά για τους οπαδούς και σημαίνει πολλά για εμάς που χτίζουμε μία ομάδα με ισχυρό προφίλ.

Δεν υπάρχει ανταγωνισμός με τον Ντιμπάλα, μπορούν σε μία ομάδα να υπάρχουν δύο βασιλιάδες, Ο προσωπικός μου στόχος είναι να πετύχω ένα γκολ παραπάνω από πέρυσι”.

To Top