Τσάβι για Μέσι: «Αν τον θέλω πίσω στην Μπαρτσελόνα; Ξεκάθαρα ναι»!

Ο Τσάβι ρωτήθηκε για την προοπτική να επιστρέψει ο Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, τονίζοντας -σε όλους του τόνους- ότι εύχεται ο χρόνος του Αργεντινού στον σύλλογο να μην έχει τελειώσει!

Την επιθυμία του να δει ξανά τον Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου του κυριακάτικου (31/7) φιλικού αγώνα με τη Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα», και άλλοτε συμπαίκτης του Αργεντινού σούπερ σταρ, Τσάβι!

Ο 42χρονος κόουτς, ο οποίος δεν έκρυψε και την ικανοποίησή του για την απόκτηση του Κουντέ και τη μέχρι τώρα παρουσία του Λεβαντόβσκι, απάντησε σε σχετική ερώτηση ότι εύχεται ο χρόνος του Μέσι στον σύλλογο να μην έχει τελειώσει, λίγες ημέρες, μάλιστα, αφότου και ο Λαπόρτα εξέφρασε την επιθυμία να κλείσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα ο Αργεντινός!

Θυμίζουμε, ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2021, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Παρί, αλλά όλα δείχνουν ότι θα έχουμε εξελίξεις του χρόνου…

«Ο Μέσι έχει συμβόλαιο, πρέπει να συγκεντρωθούμε στη χρονιά, που έχουμε μπροστά μας τώρα. Εύχομαι ο χρόνος του Μέσι στην Μπαρτσελόνα ότι δεν έχει τελειώσει ακόμη. Πιστεύω ότι αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Αν η ερώτηση είναι αν τον θέλω πίσω, η απάντηση είναι ναι, ξεκάθαρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τσάβι!

Στη συνέχεια μίλησε και για τους Ζιλ Κουντέ και Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι:

«Είμαι χαρούμενος με την άφιξή του, θα μας δώσει πολλές επιλογές. Μπορεί να παίξει ως μπακ, όπως και ο Αραούχο. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει ανταγωνισμός. Θα παίζει όποιος είναι καλύτερος», είπε για τον πρώτο, ενώ για τον Πολωνό επιθετικό σημείωσε: «Κάνει τη διαφορά παρόλο που δεν έχει βάλει γκολ. Έχει ευκαιρίες γιατί είναι πάντα σε καλή θέση. Είναι κορυφαίος».

Για τους στόχους του τη φετινή σεζόν, απάντησε: «Δεν φοβάμαι την πίεση, τη βίωσα ως παίκτης. Ο στόχος είναι να κερδίσουμε τίτλους. Για να είμαστε ανταγωνιστικοί, θα πρέπει να έχουμε δύο παίκτες σε κάθε θέση, θα υπάρχουν απουσίες και τραυματισμοί μέσα στη σεζόν».

To Top