ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έκανε ρεκόρ, αλλά δεν το χάρηκε ο Ρουίς

Στην τελευταία του εμφάνιση με την Εθνική ομάδα της Γουατεμάλας ο Κάρλος Ρουίς κατάφερε να γράψει ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αλλά δεν το χάρηκε…

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1

Σύμφωνα με παλαιότερο άρθρο, ο «El Pescadito» (το μικρό ψαράκι) όπως είναι το παρατσούκλι του, άλλοτε παίκτης του Άρη, σκόραρε πέντε φορές στη νίκη της Γουατεμάλας με 9-3 (!) επί του Αγίου Βικεντίου, στο πλαίσιο της προκριματικής διαδικασίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, φτάνοντας έτσι τα 68 γκολ με τη φανέλα της Εθνικής σε 133 παιχνίδια.

Ωστόσο ο Ρουίς με τα πέντε γκολ που πέτυχε έφτασε τα 38 τέρματα (σε 45 ματς!) στην ιστορία των προκριματικών του Μουντιάλ και πέρασε στην κορυφή της σχετικής λίστας αφήνοντας στη 2η θέση τον Ιρανό (άλλοτε παίκτη της Μπάγερν) Αλί Νταεΐ.

Ο Ρουίς πάντως δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει όπως θα ήθελε το κατόρθωμα του αφού η Γουατεμάλα αποκλείστηκε από την συνέχεια μετά τη νίκη των ΗΠΑ με 4-0 επί του Τρίνινταντ.

To Top