ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στον “αέρα” οι αγώνες Κυπέλλου με έγγραφο της Αστυνομίας!

Μπορεί η ΕΠΟ να όρισε τους αγώνες Κυπέλλου ΟΦΗ-Αχαρναϊκός και Παναιγιάλειος-Σπάρτη το Σάββατο (10/09), όμως σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus και οι δύο αναμετρήσεις βρίσκονται στον “αέρα”.

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1

Συγκεκριμένα, οι κατά τόπους Αστυνομικές Διευθύνσεις (Ηρακλείου και Αιγίου αντίστοιχα) απέστειλαν έγγραφο στις Περιφέρειες και στην ΕΠΟ βάσει του οποίου οι εν λόγω αγώνες δεν μπορούν να διεξαχθούν, καθώς τα γήπεδα που είναι προγραμματισμένο να γίνουν δεν έχουν κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Στην Ομοσπονδία επικρατεί αναβρασμός προκειμένου να βρεθεί μία λύση, όμως το πρόβλημα αναμένεται να απασχολήσει έντονα την Football League, καθώς είναι αμφίβολο πόσες ομάδες έχουν δηλώσει έδρες που έχουν κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Υπενθυμίζεται πως για την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο (2015-16) υπήρξε εξαίρεση για τις ομάδες της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας στο θέμα των καμερών στα γήπεδα.

To Top