ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκανε τη ζωή του πιο δύσκολη και τώρα… τρέχει για να προλάβει!

Τόσο λίγες στροφές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, όσο και ενόψει πλέι οφ είχαμε καταγράψει το… αυτονόητο. Ο Άρης έχει την τύχη στα… πόδια του και θα είναι αυτός ο απόλυτος ρυθμιστής της πορείας του.

Το νερό κύλησε στ’ αυλάκι και είναι ξεκάθαρο ότι η κιτρινόμαυρη ομάδα την… πάτησε μετά από τρεις αγωνιστικές. Με τις δύο αρνητικές εντός έδρας εμφανίσεις (Παναθηναϊκός, Γιάννινα) ο Άρης έχασε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πατήσει νωρίς-νωρίς στην προνομιούχο 3η θέση και να κάνει τη ζωή του πιο εύκολη και λιγότερο αγχωτική.

Τώρα έκανε το αντίθετο: Έκανε τη ζωή του πιο δύσκολη και τώρα… τρέχει για να προλάβει!  Ο Άρης των πλέι οφ γεννά προβληματισμό παρά αισιοδοξία και θέτει σε μεγάλο κίνδυνο τον τελευταίο στόχο που του έμεινε, δηλαδή αυτόν της ευρωπαϊκής εξόδου. Έχει πάρει μόλις δυο βαθμούς σε τρία παιχνίδια, έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ και ήδη σπατάλησε τα δυο από τα παιχνίδια στο γήπεδό του χάνοντας το έστω ισχνό προβάδισμα με το οποίο μπήκε έναντι του Παναθηναϊκού. Όπως και την ευκαιρία να… προσπεράσει την ΑΕΚ και να… στρογγυλοκαθίσει στην 3η θέση, πριν το ματς με την αθηναϊκή ομάδα.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Άρης έμεινε πίσω και πλέον τρέχει να… προλάβει το Ευρωπαϊκό εισιτήριο, έχοντας μπροστά του δυο δύσκολα ματς, όπως είναι αυτά με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

To Top