Έκανε το “3 στα 3” η Ιταλία και προκρίθηκε στους “16” του Euro (video)

Η Ιταλία ήρθε για να φτάσει μέχρι το τέλος στο Euro. Η ομάδα του Μαντσίνι μετά τις τριάρες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, σήμερα επικράτησαν της Ουαλίας με 1-0 και πήραν το εισιτήριο στους “16” της διοργάνωσης με το απόλυτο των νικών.

Οι δε Βρετανοί, προκρίθηκαν παρά την ήττα τους ως 2οι, καθώς υπερτερούν στην ισοβαθμία των Ελβετών.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε από τον Πεσίνα μετά από φάουλ του Βεράτι στο 39′. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με δοκάρι του Μπερναρντέσκι σε εκτέλεση φάουλ στο 53′, με τον Ράμσεϊ να απειλεί κι αυτός ένα λεπτό αργότερα. Ωστόσο, οι ελπίδες της ουαλικής ομάδας μειώθηκαν δραματικά στο 55′, όταν ο Αμπάντου αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για πάτημα στον Μπερναρντέσκι.

Ιταλία (Ρ. Μαντσίνι): Ντοναρούμα (89’ Σιρίγκου), Τολόι, Μπονούτσι (46’ Ατσέρμπι), Μπαστόνι, Έμερσον, Πεσίνα (87′ Καστροβίλι), Ζορζίνιο (75’ Κριστάντε), Βεράτι, Κιέζα, Μπελότι, Μπερναρντέσκι (75’ Ρασπαντόρι).

Ουαλία (Ρ. Πέιτζ): Γουόρντ, Γκάντερ, Ρόντον, Αμπάντου, Ρόμπερτς, Άλεν (86’ Λέβιτ), Μόρελ (60’ Μουρ), Ν. Γουίλιαμς (86’ Ντέιβις), Μπέιλ (86’ Μπρουκς), Ράμσεϊ, Τζέιμς (74’ Γουίλσον).

To Top