ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Έκλεισε» και άλλο ταλέντο η Μπορούσια Ντόρτμουντ!

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση της Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία είναι έτοιμη να βάλει στη μηχανή της ένα ακόμα μεγάλο ταλέντο!

Όπως αποκάλυψε η «Equipe», οι Βεστφαλοί ήρθαν σε οριστική συμφωνία με την Λοριάν για τη μεταγραφή του Ράφαελ Γκερέιρο, η μεταγραφή του οποίου αναμένεται να κοστίσει περί τα 12 εκατ. ευρώ.

Οι δύο σύλλογοι βρίσκονταν εδώ και καιρό σε διαπραγματεύσεις τις τελευταίες εβδομάδες όμως ρύθμιζαν κάποιους ειδικούς όρους (ρήτρες για μπόνους και ποσοστό μεταπώλησης) της συμφωνίας.

Ο Γκερέιρο, γεννημένος στη Γαλλία πριν από 23 χρόνια από Πορτογάλο πατέρα και Γαλλίδα μητέρα, αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και φέτος είχε 41 συμμετοχές με 3 γκολ, ενώ το συμβόλαιο που θα υπογράψει με την Ντόρτμουντ, θα έχει διάρκεια τεσσάρων χρόνων.

Εφόσον ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή, θα είναι η πέμπτη φετινή για την ομάδα του Τόμας Τούχελ, η οποία έχει ενισχυθεί ήδη με τους Μικέλ Μερίνο (19 ετών, 4 εκατ., χαφ από Οσασούνα), Ουσμάν Ντεμπελέ (19 ετών, 8 εκατ., εξτρέμ από Ρεν), Μαρκ Μπάρτρα (25 ετών, 8 εκατ., στόπερ από Μπαρτσελόνα), Σεμπάστιαν Ρόντε (25 ετών, 13 εκατ., χαφ από Μπάγερν Μονάχου) και Εμρέ Μορ (18 ετών, 9.5 εκατ., εξτρέμ από Νόρτζελαντ).

Πηγή: sport-fm.gr

To Top