ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Έκλεισε” τις δύσκολες εκκρεμότητες, καταθέτει πλήρη φάκελο η ΚΑΕ Άρης για την αδειοδότηση

Ο Άρης διευθέτησε ουσιαστικά τις πιο σημαντικές εκκρεμότητες για το πρώτο στάδιο της αδειοδότησης, ενόψει της νέας σεζόν και μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να καταθέσει πλήρη φάκελο.

Οι «κιτρινόμαυροι» συμπλήρωσαν αυτή την εβδομάδα ορισμένα από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και την επόμενη θα προσθέσουν τα έγγραφα της φορολογικής και της ασφαλιστικής ενημερότητας και το χαρτί της γηπεδότητας για την χρήση του Αλεξανδρείου Μελάθρου, που ήταν από τα σημαντικότερα ζητήματα, τα οποία έπρεπε να τακτοποιήσουν.

Παράλληλα, οι διοικούντες της ΚΑΕ «έτρεξαν» και κάποιες υποθέσεις διακανονισμών οφειλών, προκειμένου η ομάδα να κλείσει όλα τα μέτωπα και μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, στον έλεγχο των φακέλων, που θα γίνει τη μεθεπόμενη βδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι, λόγω των εκλογών, δόθηκε παράταση για την κατάθεση των δικαιολογητικών για το πρώτο στάδιο της αδειοδότησης και αντί για την προσεχή Δευτέρα 22 Μαΐου, οι ομάδες ενημερώθηκαν ότι μπορούν να τα καταθέσουν μέχρι την Παρασκευή 26 του μήνα, που είναι και η καταληκτική ημερομηνία.

To Top