ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Άρης και οι υπόλοιποι “μνηστήρες” για τον Κράστεφ

Καθημερινά όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα από τη Βουλγαρία για τον Άρη και τον Φίλιπ Κράστεφ, ο οποίος έχει τραβήξει πάνω του τα φώτα αρκετών ομάδων. Οι κιτρινόμαυροι δεν… παίζουν μόνοι τους για τον 21χρονο μέσο.

“Ο Φιλίπ Κράστεφ κατακλύζεται από προσφορές μετά την εξαιρετικά δυνατή σεζόν του στη Λέφσκι, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός”, αναφέρει η ιστοσελίδα blitz.bg και προσθέτει: “Ο Άρης (Θεσσαλονίκη), η Σταντάρ (Λιέγη), η Μπράγκα και μια γερμανική ομάδα τον έχουν ήδη προσεγγίσει Επίσης υπάρχει ενδιαφέρον από Ολλανδία, Ιταλία και Πολωνίᨔ.

Στο δημοσίευμα σημειώνεται πως ο Κράστεφ θα επεκτείνει το συμβόλαιό του κατά δύο χρόνια και στις αρχές Ιουνίου θα αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του.

“Ως γνωστόν, ο Βούλγαρος διεθνής ανήκει στη βελγική Lommel, η οποία ανήκει στην εταιρεία «City Group», ιδιοκτήτρια της Μάντσεστερ Σίτι. Την επόμενη εβδομάδα ο Κράστεφ θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη «Citigroup». Το τρέχον είναι για άλλα δύο χρόνια, αλλά θα επεκταθεί μέχρι το 2027. Το πού θα συνεχιστεί η καριέρα του 21χρονου ταλέντου αναμένεται να γίνει γνωστό το αργότερο μέχρι τις αρχές Ιουνίου”.

To Top