Έκλεισε το… νέο σπίτι της Τότεναμ η Γουέστ Χαμ!

Και τώρα… τρέχει η Τότεναμ! Η Γουέστ Χαμ ήταν ανώτερη, δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες, έγινε η πρώτη ομάδα που επικράτησε (0-1) στο νέο σπίτι των «πετεινών» και η μάχη της 4άδας παίρνει φωτιά.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Φλέρταρε με την «γκέλα» εδώ και μεγάλο διάστημα η Τότεναμ και τελικά η Γουέστ Χαμ της έδωσε ένα καλό μάθημα!

Με γκολ του Αντόνιο στο 67′ έπειτα από υπέροχη ασίστ του Αρναούτοβιτς, τα «σφυριά» όχι μόνο πέτυχαν το πρώτο γκολ φιλοξενούμενης ομάδας στο νέο γήπεδο της ομάδας του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, αλλά έγινε και η πρώτη ομάδα που «απέδρασε» με τη νίκη, επικρατώντας με 1-0.

Με αυτό το αποτέλεσμα η μέχρι τώρα άνετη Τότεναμ αρχίζει και αγχώνεται, αφού ναι μεν παραμένει στην 3η θέση με 70 βαθμούς, αλλά από πίσω της γίνεται ο κακός χαμός με την Τσέλσι να έχει 67, η Άρσεναλ έχει 66 και η Γιουνάιτεντ 64, με τις τρεις αυτές ομάδες να έχουν αγώνα λιγότερο.

Από την άλλη πλευρά, η Γουέστ Χαμ διατηρεί ακόμα μαθηματικές ελπίδες για την 7η θέση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι το φαβορί για να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση, έπειτα από ένα πολύ… ήσυχο πρώτο ημίχρονο, η Γουέστ Χαμ βλέποντας την άδεια και χωρίς Κέιν Τότεναμ ξεθάρρεψε, άρχισε να επιτίθεται και να χάνει ευκαιρίες, με αποκορύφωμα τη φάση του 67′. Ο Αρναούτοβιτς έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Αντόνιο με άψογο τελείωμα διαμόρφωσε το 0-1.

Στο υπόλοιπο του αγώνα, τα «σφυριά» έφτασαν κοντά και στο δεύτερο τέρμα, αλλά ο Γιορίς είχε τις απαντήσεις, με τους γηπεδούχους να χάνει μόλις μία καλή ευκαιρία, όταν στο 94′ ο Μπαλμπουένα έδιωξε την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή σε κεφαλιά του Γιάνσεν.

To Top