ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Έκλεψε» ταλέντο από την Τσέλσι η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού, Ντομινίκ Σολάνκε, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου από την Τσέλσι!

«Έκλεψε» ταλέντο από την Τσέλσι η Λίβερπουλ. Οι «reds» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού, Ντομινίκ Σολάνκε, ο οποίος επέλεξε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Λονδρέζους.

Ο Σολάνκε θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του, έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες και η Λίβερπουλ φαίνεται πως κάνει μια σπουδαία επένδυση με το βλέμμα στο μέλλον.

Ο 19χρονος φορ δεν είχε πάρει τις ευκαιρίες του στην Τσέλσι και βρισκόταν στην αναζήτηση ομάδας που θα του πρόσφερε συμμετοχές. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως θα βρει στην Λίβερπουλ, η οποία ανακοίνωσε πως από την 1η Ιουλίου θα αποτελεί ποδοσφαιριστή της.

Ο Σολάνκε έκανε το ντεμπούτο του με την Τσέλσι τον Οκτώβριο του 2014 σε ένα παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μάριμπορ, αλλά έκτοτε δεν αγωνίστηκε ξανά με την ανδρική ομάδα. Την σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε δανεικός στη Φίτεσε, γράφοντας 25 συμμετοχές και 7 τέρματα.

To Top